fbpx
blog najib asaddok

VROM Isi Kekosongan Aidilfitri Usahawan

VROM Isi Kekosongan Aidilfitri Usahawan

18 Mei 2021

JOHOR – Seramai 1000 usahawan telah mambanjiri webinar Zoom dan siaran langsung Virtual Raya Open House Momentum (VROM) yang diadakan di laman media sosial Facebook Najib Asaddok malam tadi.

Musim perayaan Aidilfitri pada kali ini tidak sama dengan tahun-tahun yang lalu setelah kerajaan mengumumkan kembali perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan 3.0 (PKP 3.0) ke seluruh negara.

Ekoran larangan merentas daerah dan negeri serta perlaksanaan PKP 3.0 ini secara tidak langsung telah menggugat banyak pihak terutamanya mereka yang tidak dapat pulang beraya bersama keluarga.

VROM Isi Kekosongan Aidilfitri Usahawan

Namun, PKP 3.0 ini tidak menjadi halangan kepada Tuan Najib Assadok dan warga Momentum Internet Sdn Bhd untuk terus meraikan para usahawan dengan menggunakan platform atas talian.

Jarak bukanlah halangan kerana dengan kecanggihan teknologi pada masa kini, orang ramai tetap boleh bersama walaupun dari tempat yang berbeza.

Buat pertama kalinya, VROM diadakan bertujuan untuk meraikan para usahawan yang tidak dapat pulang beraya di kampung.

Tuan Najib Assadok turut bersimpati kepada mereka yang tidak dapat menyambut Aidilfitri kali ini bersama keluarga di kampung halaman, serta berbesar hati ingin meraikan para usahawan yang bernaung di bawah syarikat beliau, Momentum Internet Sdn Bhd.

Selain itu, mereka dapat bersama-sama memberikan ucapan serta meraikan sambutan Aidilfitri walaupun secara atas talian dan berkenal-kenalan antara satu sama lain.

Tujuan lain VROM turut diadakan bagi memberi peluang kepada para usahawan ini untuk memperkenalkan diri serta perniagaan yang diusahakan oleh mereka.

VROM Isi Kekosongan Aidilfitri Usahawan

Dalam berkumpul menyambut Aidilfitri menerusi platform atas talian, secara tidak langsung VROM akan dapat membantu para usahawan memperkenalkan perniagaan mereka kepada lebih ramai orang.

Mereka yang menonton VROM secara siaran langsung di Facebook juga secara tidak langsung dapat menjadikan para usahawan yang sudah berjaya ini untuk dijadikan inspirasi pada masa hadapan.

Hadiah yang bernilai lebih RM30,000 telah disediakan kepada penonton untuk dimenangi sempena hari raya ini.

Pelbagai hadiah menarik seperti tiket percuma ARB, buku percuma dan lain-lain disediakan demi meraikan para usahawan dan kepada mereka yang menyertai VROM ini.

Tuan Najib Assadok dan warga Momentum Internet akan terus komited memberi komitmen yang terbaik dalam membantu para usahawan untuk mereka lebih berjaya dimasa hadapan

Bagi peniaga yang ingin dibantu lebih lagi, mereka boleh melayari website www.nakbimbingan.com untuk berhubung dengan Momentum Internet Sdn Bhd bagi mendapatkan enam e-book copywriting yang bernilai RM699 secara percuma.

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !