fbpx
blog najib asaddok

Terpaksa Menjual Soto Ketika Bayinya 2 Bulan, Hanya Untuk Membeli Keperluan Bayinya

Terpaksa

Semua orang di dunia ini diberi pelbagai ujian. Hidup susah lain ujiannya, hidup senang pun lain ujiannya. Tapi sebenarnya Tuhan nak tengok sejauh mana kita mampu untuk harungi ujian tersebut dan keluar daripada kepompong kesusahan tu.

Puan Caryen diuji dengan kesukaran hidup yang mencabar. Beliau merupakan seorang ibu tunggal dan beliau kesempitan hidup sebab takda duit. Wang untuk bersalin pun beliau tak mampu nak bayar kerana beliau tiada punca pendapatan.

Beliau terpaksa menjual soto di warung pada usia bayinya 2 bulan. Beliau terpaksa bangun untuk tempoh segalanya kerana jika beliau tidak menjual soto, macam mana nak beli barang keperluan bayinya.

Sewaktu berbelanja, beliau akan mula berkira-kira untuk membeli pampers dan sabun mandi kerana walaupun 10 Sen beliau rasa duit itu sangat berharga. Kini beliau berjaya keluar dari hidupnya yang lama dan bangkit untuk menjadi seorang ibu tunggal yang berjaya.

Disebabkan beliau pernah hidup struggle sebagai ibu tunggal, beliau ingin membantu wanita-wanita terutamanya ibu tunggal untuk menjana pendapatan yang cukup  untuk diberikan masa depan yang terbaik untuk anak.

Beliau bangkit dengan menjadi ejen. Selepas beliau belajar dengan sifu Najib Asaddok dalam program RPM Jun, beliau mula tampil lebih yakin dan menjadi seorang yang high energy dan positif minded. Sales terkini beliau pada bulan ogos pun sudah mencapai RM 11,562. Selepas 2 bulan beliau belajar, kini usaha beliau mula membuahkan hasil.

Dengan ilmu dan tindakan yang betul, beliau kini boleh berjaya dan akan terus berjaya. Sebabtu saya kata ilmu ni penting sebab kita semua kena selalu upgrade ilmu. Tak semestinya dengan menjadi ejen dan dropship tak boleh nak belajar dan tak boleh nak berjaya.

Itu semua terpulang pada anda, kalau betul anda nak berubah, anda nak keluar daripada hidup yang biasa-biasa. Apakata anda upgrade ilmu dalam program Advance Roket Bisnes (ARB). Team Momentum sedia membantu -> www.nakbimbingan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !