fbpx
blog najib asaddok

Tak Risau Berpindah Randah Sebab Kedai Online Boleh Buka Kat Mana- Mana Jer

Kedai Online Boleh Buka Kat Mana-Mana Jer

Sebagai peniaga atau usahawan yang buat bisnes, lebih lebih lagi usahawan yang ada menyewa bangunan kedai, mesti terselit kerisauan dalam diri korang kan. Kerisauan bila terpaksa berpindah ke sesuatu tempat. 

Bila terpaksa berpindah ni, banyak benda dan perkara yang perlu difikirkan. Terpaksa menyewa tempat yang baru, terpaksa cari pelanggan dan tarik pelanggan di tempat yang baru dan terpaksa membawa banyak barang yang ada bersama. Senang cerita banyak kos yang perlu dikeluarkan. 

Bagi Puan NorHazani Binti Hamzah atau lebih dikenali Hani Hamzah, dia bersyukur sangat bila dah onlinekan bisnes. Merupakan stokis kepada produk tudung Kekaboo, dia akui kerap berpindah randah dari satu tempat ke tempat yang lain. 

Dia menjadi stokis pada 2013 lagi. Salah satu sebab dia nak buat bisnes adalah untuk selesaikan hutang yang ada. 

Tak nak buat bisnes yang hanya rugi dan membuang masa, dia nak jadi salah sorang usahawan yang sentiasa ada ilmu tentang sales dan marketing. Buktinya, Ejen dan dropship di bawahnya sangat komited untuk buat perkara yang luar biasa disebabkan ilmu yang sentiasa dia guide dan bimbing. 

Mula join Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada Februari 2021, dia mula buat tindakan untuk lebih serius dengan bisnes yang dia ada. Hasil usaha keras dia, dia berjaya naikkan sales dari bawah RM10,000, kini dah mencecah lebih dari RM30,000. Sekarang dia dah ada lebih dari 300 orang Ejen. Alhamdulillah, tahniah. 

Tiga benda betul yang Puan Hani buat ialah konsisten buat Facebook Live, tarik pelanggan yang betul dan bagi training dekat Ejen. 
Saya nak ajak anda untuk ke sesi Pelancaran Roket Pemasaran Momentum pada 28 September ni di www.NakTarikPelanggan.com.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !