fbpx

Rahina Gigih Cari Duit Demi Menampung Kos Rawatan Anak

Rahina gigih cari duit demi menampung kos rawatan anak

Dalam dunia ni tak ada yang boleh menandingi kasih sayang seorang ibu. Susah macam mana pun, ibu pasti akan beri yang terbaik untuk anak-anaknya.

Perumpamaan ini sesuai untuk gambarkan situasi yang berlaku pada peniaga yang saya bantu, Rahina binti Abd Rahim yang menjalankan bisnes baju kurung tanpa gosok. 

Dia sanggup kerja keras kumpul RM30,000 untuk membiayai kos perubatan anaknya yang sakit. Bayangkan dalam masa yang singkat mana dia nak cekau duit sebanyak ini..

Jualan sedia ada pun semakin berkurang dan cukup-cukup makan je untuk bayar komitmen bulanan dan gaji pekerja. 

Bermula dari sini dia nekad untuk buat bisnes dengan lebih serius dan ambil keputusan untuk join kelas Seminar Roket Bisnes (SRB) pada tahun 2018.

Dengan ilmu yang dia dapat daripada kelas, dia mula onlinekan bisnes di Facebook, rebrand nama bisnes dan konsisten buat Facebook Live setiap hari..

Siapa sangka hasil daripada tindakan yang betul, sales Incalisya terus naik daripada RM20,000 pergi ke RM49,000 sebulan dan lebih membanggakan sekarang dia boleh raih jualan RM41,000 sehari hanya dengan Facebook Live. Amacam? 

“Terima kasih Sifu, saya memang slow bab belajar ni, dulu nak setup Facebook pun tak tahu tapi saya ikut je apa yang Sifu ajar.. Alhamdulillah saya dapat naikkan jualan bisnes”.

Bayangkan apa yang jadi kalau Pn Rahina tak bertindak untuk pergi belajar? Boleh ke dia selamatkan bisnes?

Sekarang dia bukan sahaja dapat naikkan sales bisnes malah dia juga dapat selamatkan anaknya yang perlu jalani pembedahan segera. Syukur Alhamdulillah

Setiap orang ada harapan dan potensi yang besar untuk berjaya dan bahagiakan keluarga. Jadi boleh ke beri peluang pada diri anda kami bimbing?

Nantikan sesuatu yang istimewa yang saya nak berikan pada 28 September 2021 ni.. Rebut peluang untuk jadi yang terawal di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !