fbpx
blog najib asaddok

Ini Rupanya Rahsia Suri Rumah Boleh Buat Jualan RM10,000 Sebulan

Ini Rupanya Rahsia Suri Rumah Boleh Buat Jualan RM10,000 Sebulan

“Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu”

Siapa sangka, wanita berjiwa cekal yang dulunya seorang suri rumah dan tiada pendapatan tetap kini bergelar usahawan berjaya. Lebih membanggakan, Helcie Juty daripada Sabah ini berjaya raih jualan mencecah 5 angka sebulan!

Menurut Helcie, dia buat bisnes sebab nak bantu ringankan beban ibu bapa di kampung.. 

“Saya pernah tak dapat bagi adik duit belanja masa dia belajar dan lebih menyedihkan bila adik pergi buat selamanya akibat kemalangan jalan raya”.

Ini lah salah satu penyebab dia nekad untuk buat bisnes dan beri yang terbaik untuk keluarga selagi mereka masih ada. Kalau korang berada di tempat Helcie, pasti korang akan buat benda yang sama kan?

Bila nampak sales masih lagi krik krik dan tak ada peningkatan, Helcie terus buat keputusan untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) dan Advance Roket Bisnes (ARB) pada bulan Mei 2020.

Hasil daripada tindakan yang betul, sales daripada RM290 terus meroket ke RM5300 kemudian ke RM7,000 sebulan. Baru-baru ni Helce berkongsi dengan kami, Team Momentum dia berjaya pecahkan jualan lebih daripada RM10,000 sebulan. Amacam?

Siapa cakap suri rumah tak boleh berjaya? Helcie ni dulu bermula daripada kosong dan nak onlinekan bisnes pun dia tak tahu. 

Tapi lepas join kelas dia terus bertindak untuk konsisten buat Facebook Live, buat Like Marketing, dan bina content yang menarik di Facebook.

Apa yang Helcie buat, berjaya buatkan hidup dia berubah. Dia bukan sahaja dapat bantu suami malah dia juga dapat bantu keluarga di kampung.

Kami yakin anda juga dapat berjaya seperti Helcie sekiranya korang bertindak daripada sekarang. Boleh ke beri peluang kali ni untuk kami bimbing?

Semua orang ada potensi yang besar untuk berjaya. Jangan ketinggalan untuk dapatkan tempat dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Gandakan Jualan Online dan Capai RM10,000 Pertama pada 6 & 7 November 2021 nanti. Daftar segera di www.naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !