Tahniah Dyan! Dapat Bina Rumah Atas Tanah Sendiri

Tahniah Dyan! Dapat Belikan Rumah Baru Untuk Mak

Hari ni saya bersama dengan student Ultimate Partner dalam sesi Ultimate Personal Coaching (UPC) Partner. Banyak win yang saya dengar dan salah satunya daripada Diana Delany Avitus yang berasal daripada Penampang, Sabah. 

Alhamdulillah, gembira saya dengar pencapaian drastik Dyan ni.. Dulu dia bermula daripada Dropship pil kurus, kasut, baju bundle terpakai dan jual contact lens dengan keuntungan hanya RM2. Dalam banyak-banyak bisnes ni semua tak menjadi.. 

Lebih struggle bila tak ada duit sampai terpaksa selongkar satu rumah untuk cari duit syiling, dua bulan tak bayar bil elektrik dan tinggal secupak beras jer di rumah..

Ya Allah, sedih saya dengar.. Kalau korang berada di tempat Dyan mesti korang faham perasaan dia kan? Banyak cabaran yang dia dah lalui sebab tu saya bangga dengan pencapaian dia sekarang..

Bayangkan, selepas dia join bisnes Sara Anna sales daripada kosong mula meningkat ke RM10,000 kemudian naik ke RM80,000 dan sekarang dah buat lebih RM500,000 sebulan.

Syukur Alhamdulillah sekarang dia dah naik pangkat jadi Partner Sara Anna dan lebih membanggakan bila dia dapat bina rumah atas tanah sendiri untuk emak di kampung..

Kalau korang nak tahu, dia bermula daripada join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada Jun 2019 dan daripada sini banyak banyak benda yang dia belajar. Alhamdulillah, saya nampak growth dia memang laju..

Korang jangan terkejut tau total sales dia daripada RM400,000 pada tahun 2019 terus meroket ke RM5 Juta pada tahun 2020. Bukan tu jer, setakat bulan Mei 2021 dia berjaya capai jualan sebanyak RM3 Juta. Amacam?

Sebab tu hari ni dia kena bentangkan pada saya apa matlamat yang dia nak capai. Doakan ya semoga saya dapat bantu dia capai dan jadikan ia realiti

Ada sesiapa dekat sini yang nak saya bimbing macam Dyan? Jom bertindak sekarang dengan daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !