Pencapaian Muhammad Dalam Ultimate Personal Coaching (UPC)

Pencapaian Muhammad Dalam UPC

Alhamdulillah semalam dan hari ni saya ada sesi Ultimate Personal Coaching (UPC) bersama student daripada Ultimate Partner dan banyak win yang saya dengar.

Saya tumpang gembira dengan pencapaian mereka sebab saya tahu banyak cabaran yang mereka dah lalui untuk sampai ke tahap ni.. Jadi saya nak share lah kisah salah seorang anak murid saya ni supaya menjadi inspirasi untuk peniaga di luar sana. 

Muhammad bin Bilal Ramajdhan merupakan Founder kepada The Bilal, dia dah membuktikan bahawa bisnes cincin permata boleh dionlinekan dan tarik 10x ganda ramai pelanggan. 

Kalau korang nak tahu dia start bisnes cincin permata dulu dengan modal RM70 jer.. Amacam? Saya pun terkejut dengar tapi menurut Muhammad modal RM70 tu cukup jer berkat doa dan restu ibu bapa.

Alhamdulillah selepas dia pergi belajar cari ilmu dan guru, sales yang pada mulanya bawah RM10,000 mula meningkat pergi ke RM30,000 sebulan dan dalam masa sehari dia dah boleh buat sales RM69,000. Hebat kan?

Muhammad share dengan saya sekarang dia dah berjaya capai sales lebih RM200,000 sebulan selepas dia agresif onlinekan bisnes di Facebook. 

Bukan tu jer, dia boleh dapat 1,000 like untuk posting di Facebook page dan dalam Telegram channel dia boleh dapat subscriber 500 hingga 1,000 orang dalam masa 3 hari. 

Peningkatan dia memang laju sebab tu dia kena coaching one to one dengan saya untuk bentangkan matlamat dan target yang dia nak capai tahun ni. 

Doakan ya semoga saya teus diberi kekuatan untuk bantu dan bimbing student Ultimate dan saya juga mendoakan korang juga boleh berjaya capai target tahun 2021 ni.  

Ada sesiapa dekat sini nak saya dah Team Momentum bimbing macam Muhammad?

Jom daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama yang akan berlangsung pada 21 & 22 Ogos 2021.

Segera daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !