fbpx
blog najib asaddok

Sesi Ultimate Personal Coaching (UPC) Online Jun 2021

Sesi Ultimate Personal Coaching UPC

Dalam sesi Ultimate Personal Coaching dah banyak kisah dan pencapaian student Ultimate yang saya dah bimbing.. Dalam masa yang sama turut berbangga dan tumpang gembira di atas pencapaian mereka.

Alhamdulillah, saya juga bantu untuk memberi jalan penyelesaian kepada masalah mereka dan insyaAllah dengan izin Allah, mudah-mudahan mereka dapat buat tindakan segera dan capai lebih banyak kejayaan dalam bisnes. 

Seronok betul saya dengar macam-macam pencapaian yang mereka dah capai. Kalau korang nak tahu mereka ni semua, dulu bukan lahir-lahir terus senang. Banyak juga struggle dan cabaran yang dilalui.. 

Sebab tu mereka kena coaching one-to-one untuk saya bantu, nasihat dan guide dalam bisnes.. Hasil daripada komitmen, pergi belajar, upgrade ilmu dan dengan izin Allah swt akhirnya senang tu jadi milik mereka. 

Syukur Alhamdulillah, total sales bulan Mei untuk 8 anak murid saya hari ni berjumlah RM22,262,667 dari awal Januari hingga Mei 2021.

Bukan tu je, dalam musim lockdown dan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini boleh dikatakan ramai orang yang terpaksa tutup kedai, berhentikan pekerja dan hampakan impian keluarga tapi terbalik pula dengan anak murid saya ni.. Setiap bulan sales konsisten naik. 

Syukur ke hadrat Ilahi, kerana memberi kekuatan untuk saya bantu dan bimbing student Ultimate. Doa saya sentiasa bersama mereka dan saya juga mendoakan korang juga boleh berjaya capai target tahun 2021 ni.  

Tapi kena ingat, jangan cepat rasa selesa dan saya nak pesan Allah tak akan beri apa yang kita nak, tapi Allah beri apa yang kita layak.

Ada sesiapa dekat sini nak saya dah Team Momentum bimbing macam mereka?

Jom dapatkan bimbingan selama 30 hari bersama Saya dan Team Momentum. Nilai asalnya RM10,000 tapi atas dasar solidariti kami, anda hanya perlu laburkan RM30 sahaja. 

Segera daftar di www.NakTarikPelanggan.com 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !