fbpx
blog najib asaddok

Stuck! Tak Tau Dah Apa Nak Buat…

Stuck! Tak tau dah apa nak buat...

Saya menerima banyak soalan, rintihan daripada ramai peniaga dan usahawan yang buka bisnes tetapi masih STUCK.

Hari ni saya nak bantu korang tengok balik apakah sebenarnya yang korang patut betulkan. Bila kita nak buat penilaian ni kita tak boleh lah nak sorok-sorok dan nampakkan semua benda yang baik-baik berlaku. 

Dalam bisnes ni realitinya pasti ada cabaran, susah payah dan ada juga yang stress. Apa yang kita kena buat ialah belajar uruskan stress dengan baik. Sebab dalam dunia ni mana ada hidup yang zero stress

Jadi hari ni saya nak bantu korang hilangkan serabut tu. Boleh ke boleh? Dekat mana yang kita selalu STUCK?

Kadang-kadang rasa dah buat semua benda betul tapi sebenarnya tak pun.. Ada yang share dengan saya STUCK dalam bisnes sebab stress dengan pelanggan dan sales mula-mula okay tetapi lepas tu STUCK pada satu level.

Sebenarnya isu ramai orang ialah kita kurang skill atau kemahiran. Contohnya nak tarik ramai pelanggan ni memerlukan skill, mungkin korang kena buat ayat copywriting yang bagus. 

Korang kena tahu juga isu utama dalam bisnes adalah kadang-kadang sales turun naik dan sekata. Sebab tu kita perlukan ilmu dan kemahiran untuk pergi ke satu level yang lebih tinggi. 

Tuan-tuan kita buat bisnes ni bukan buat magic, buka kedai orang terus datang.. Cer tengok sekeliling, banyak lagi kedai lain.. Sebab tu penting untuk kita ada ilmu..

Korang okay ke okay setakat ni? Kalau korang ada masalah sekarang, sales tak banyak, jualan cinonet, banyak masalah dalam bisnes. Pastikan korang dengar apa yang saya nak sampaikan ni sampai habis. Boleh?  Jom tonton video ni sampai habis…

Nak ke nak saya dan Team Momentum bantu korang roketkan sales masa PKP ni? Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA. Ye, saya nak berikan secara PERCUMA jer ni.

Boleh dapatkan info dan maklumat lanjut di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !