fbpx
blog najib asaddok

Semangat Jadi Api?

Semangat Jadi Api

Ramai orang ada satu isu bila buat sesuatu benda tu tak buat sampai habis kemudian saya perhatikan ada sesetengah orang buat sesuatu tapi tak menjadi. 

Saya faham kita buat sesuatu terutama bisnes ni sebab nak kejayaan, nak beri manfaat pada orang dan mementingkan tanggungjawab sebagai anak, suami, isteri dan adik beradik. Itu lah focus kita.

Tetapi saya lihat kebanyakan orang tak dapat nak kekalkan semangat yang dia ada. Jadi hari ni saya nak share dengan korang 5 perkara kenapa semangat tu penting..

Mengikut pengalaman saya bila ada orang yang saya jumpa yang saya rasa kesian tau sebab dia cakap “Tuan Najib, you ajar Facebook. Ajar Facebook sahaja lah. Saya tak suka lah cerita pasal semangat dan motivation ni. Saya tak perlukan”

Ya Allah, saya rasa sombongnya manusia, semoga Allah tunjukkan jalan yang lurus sebab kalau betul dia bersemangat kenapa benda yang dia buat tu tak menjadi? Kenapa duit masih belum berkepuk dalam bank?

Sebenarnya perkara yang paling kita ada isu dalam hidup dan bisnes ni adalah semangat. Bohong lah kalau kata kita ni bersemangat, jangan tipu diri sendiri..

Saya percaya dengan semangat ni tadi insyaAllah akan bawa kita ke satu level yang berbeza. Jadi hari ni saya ada 5 point kenapa semangat atau passion penting untuk kita capai kejayaan?

Apa pandangan korang pasal semangat? Ada tak waktu yang korang down, tak boleh berniaga sebab asyik tak menjadi sebab itu la saya kata semangat ni penting! Korang nak ke nak tahu 5 point penting ni. Apa kata tonton video yang saya nak berikan ni sampai habis..

Api bila kita nak hidupkan mesti ada geseran, kepanasan atau bahan yang boleh terbakar. Kalau kita letak plastik confirm tak terbakar, dia cair. Kita kena letak kayu api dan nak lagi marak letak minyak tanah atau petrol. 

Untuk membantu korang lebih focus, saya dan Team Momentum ada sediakan 7 video yang baru sahaja kita lancarkan. Tuan-tuan dan puan-puan video panduan yang saya berikan ni PERCUMA!

Saya nak cakap panduan ni juga adalah sangat ADVANCE, bukan basic dan korang boleh tarik ramai pelanggan menggunakan Facebook Ads. 

Saya nak beritahu PERCUMA je tanda solidariti kami kepada golongan peniaga yang masih lagi mungkin tak tahu dan keliru bagaimana nak onlinekan bisnes. Mungkin ada juga yang tak tahu nak guna Facebook especially Facebook Ads.

Kami rasa rugi kalau tak kongsi strategi Facebook Ads ni dan saya nak invite kepada korang masuk ke channel telegram www.TelegramNajib.com kemudian korang pergi kepada link untuk korang dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama. 

Join telegram sekarang di —> www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !