fbpx
blog najib asaddok

Stress Seorang Isteri Dan Ibu, Macamana Saya Hadapinya..

Stress Seorang Isteri Dan Ibu, Macamana Saya Hadapinya..

Hari ni saya nak share secara santai je tentang pengalaman saya sebagai seorang isteri. Pada mulanya saya tak ikut suami saya bekerja, saya duduk di rumah urus anak. 

Saya dulu pernah alami stress yang tak boleh nak bawa bincang bila busy uruskan anak, orang duk sibuk tanya bila nak kurus. 

Bila nak masuk umur 40 tahun ni saya banyak muhasabah diri dengan jaga mulut, tidak cakap benda yang remehkan orang lain sebab saya dah lalu tempat tu, saya tahu stress dia macam mana. 

Saya tahu Allah uji sebab Allah sayang, sekarang saya diberi ujian dengan sakit ekzema. 

Kita sebagai isteri besar pengorbanan untuk jaga anak, jaga rumah, jaga makan minum suami, jaga rumahtangga dan jaga emosi suami. 

Bila kita nampak seorang lelaki tu hebat, sebenarnya disebalik atau dibelakangnya ada seorang wanita yang hebat. Siapa wanita hebat tu? Mesti la ada di antara korang ni..

Jadi macam mana saya handle emosi dan stress dengan baik? Saya akan share dalam video Sarapan Minda Momentum (SMM) yang saya share ni..

Korang dapat sesuatu? Saya tahu ramai wanita di luar sana terutama peniaga, Ejen, Stokis atau Dropship yang tidak ada guidance untuk buat marketing online. 

Apa kata korang daftar segera kelas Roket Pemasaran Momentum Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !