Semua Orang Berhak Tentukan Masa Depan Sendiri.

Semua Orang Berhak Tentukan Masa Depan Sendiri

Hari ni saya cerita tentang topik setiap orang berhak tentukan masa depan sendiri. Maksudnya bila kita rasa kita hidup sekarang ni penuh tekanan, jadi why not kita pilih untuk keluar daripada kehidupan sekarang. 

Bukan bunuh diri ya tapi keluar jadi jalan penyelesaian sebab stress ni boleh buat kita down tapi kadang-kadang boleh buat kita rasa lebih bersemangat. 

Bila kita dah berjaya capai apa yang kita nak capai, antaranya manusia yang kita nak berterima kasih pada orang yang buat kita stress. 

Bukan ucap terima kasih pada orang yang berbuat baik jer tapi kita kena berterima kasih pada orang yang buat rasa tercabar dan nak buat lebih baik hasil daripada stress yang dia bagi. 

Dulu saya tak pandai buat live, bukan tak nak tau tapi saya taknak pandai sebab saya tak minat benda teknologi ni. Alhamdulillah sekarang dah pandai dan boleh konsisten buat Facebook Live. 

Sebagai majikan, saya dan Tuan Najib Asaddok mengajar diri kami untuk mendidik team supaya tidak sombong, istighfar banyak, be humble dan buat yang terbaik. 

Korang dapat sesuatu? Saya nak share banyak lagi dalam video Sarapan Minda Momentum. Jom tonton sampai habis..

Saya tahu ramai wanita di luar sana terutama peniaga, Ejen, Stokis atau Dropship yang tidak ada bimbingan untuk buat marketing online. 

Apa kata anda daftar segera kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !