fbpx
blog najib asaddok

Suami Dengar Nasihat dan Pandangan Isteri. Bagaimana Caranya?

Suami Dengar Nasihat dan Pandangan Isteri. Bagaimana Caranya

Topik hari ni bukan kita nak berat sebelah tapi kita sebagai isteri banyak benda kadang-kadang kita fikir untuk kebaikan suami dan rumahtangga.

Dulu saya selalu rasa bila kita cuba nak nasihat, nak bercakap dengan suami dan beri pandangan kita. Suami menolak dan tak berapa nak ambil kira. 

Seolah-olah bila kita bagi nasihat, suami rasa kita ni tak memahami keadaan dia. Siapa yang pernah lalui situasi sama macam saya?

Sebenarnya ada cara yang betul untuk buat suami kita mendengar nasihat dan pandangan kita. Bukan sepanjang waktu tapi at least ada lah idea kita dia terima contohnya 7 daripada 10.

Korang nak ke nak tahu tips ni? Ini daripada sudut pandangan suami saya sendiri sebab kalau berdasarkan sudut pandangan saya sendiri alamatnya syok sendiri. 

Suami lebih tahu apa yang dia perlukan, dia tak lari daripada ego. Apa yang saya belajar kita bercakap jangan dalam bentuk bebel sebab orang tak suka. 

Kita kena belajar jadi isteri yang bijaksana dan dihormati suami. Percaya lah niat dan nasihat kita yang baik Allah nampak dan nilai.

Korang dapat sesuatu? Banyak lagi ni yang saya nak share dengan korang. Saya sambung next point dalam video yang saya berikan ni.. Jom!

Saya excited nak jumpa korang dalam kelas selama dua hari iaitu kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.naktarikpelanggan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !