Belajar Memahami Sebab Setiap Orang Ada Struggle..

Belajar Memahami Setiap Orang Ada Struggle

Hari ni saya nak share setiap orang ada struggle masing-masing dan kita sebagai manusia kena juga tahu bila kita berkawan, ada team, handle bisnes dan customer kita kena faham situasi yang mereka hadapi.

Macam saya dulu susah dan struggle masa kecil, sehingga jadikan saya belajar untuk menghargai setiap benda. 

Saya faham semua orang nak bahagia dan berjaya bukan setakat di dunia tapi juga di akhirat. Jadi daripada sekarang ni la kita kena belajar ambil tahu dan sentiasa perbaiki diri jadi lebih baik. 

Hari-hari saya selalu ingatkan diri saya untuk bersyukur, jangan sombong, riak dan jauhkan diri daripada cukup bagus. Ye la, sebagai manusia saya faham kadang-kadang tersombong, cakap besar walaupun tak sengaja. 

Sebab tu saya nak share hari ni supaya saya dapat bagi aura yang positif dan high energy. Banyak yang kita semua tersasar, tersilap langkah puncanya sebab kita TERLUPA. 

Korang dapat sesuatu? Jom saya share lebih lagi dalam video yang saya berikan ni..

Korang dapat sesuatu? Saya tahu ramai wanita di luar sana terutama peniaga, Ejen, Stokis atau Dropship yang tidak ada guidance untuk buat marketing online. 

Apa kata korang daftar segera kelas Roket Pemasaran Momentum Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !