fbpx
blog najib asaddok

Stokis Lokal Munchies Ini Pernah Jatuh Terduduk Sebelum Berjaya

Stokis Lokal Munchies Ini Pernah Jatuh Terduduk Sebelum Berjaya

Kalau perasan, ramai orang hanya nampak kejayaan yang usahawan dah capai tapi tak tahu sebenarnya ada kisah di sebalik kejayaan tu, usahawan dah lalui pelbagai cabaran, kesakitan, jatuh banyak kali, stress, hampir give up, kecewa dan banyak lagi.

Sama lah macam Nurul Aidila binti Norsam atau mesra dikenali sebagai Nurul. Sebelum ni dia bekerja sebagai jurutera selama 7 tahun tapi nekad untuk buat bisnes disebabkan faktor kewangan. Ye lah siapa je tak bengang kerja jurutera tapi tak dapat bagi duit bulanan pada ibu abah secara konsisten.

Kongsinya, “Selepas berhenti kerja, saya cuba macam-macam bisnes hampir 10 tahun tapi tak menjadi. Ditambah pula dengan pandemik Covid-19, saya jadi buntu dan tak tahu nak buat apa”.

Tidak berputus asa, dia cuba lagi.. Kali ni dalam bisnes makanan pula bagi produk Lokal Munchies.. Pada mulanya dia hanya order 10 balang je untuk cuba nasib tapi tak sangka setiap hari ada je order masuk.

“Saya buat keputusan sebab pernah dengar Tuan Najib Asaddok cakap kita kena pilih HQ yang betul, tengah grow dan pandai jaga team.. Jadi saya ikut kata Sifu dan Alhamdulillah saya nampak jalannya”, ujarnya Stokis Lokal Munchies ini.

Dia yakin jadi Ejen dan Stokis pun boleh berjaya kalau ada kesungguhan dan guru yang bimbing.. Jadi dia buat keputusan untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada 28 & 29 November 2020. Tak sangka daripada kelas RPM ni jer yang ilmu yang dia dapat.

Bukan tu jer, lepas buat tindakan yang betul sales terus meningkat sehingga dia berjaya pecahkan RM10K yang pertama. Hebat kan? Dan sekarang dia dah berada dalam circle Platinum dan boleh buat RM27,000 sebulan.

Siapa cakap Ejen dan Stokis tak boleh berjaya? Nurul dah buktikan jual produk orang pun boleh buat duit dan tarik lebih ramai pelanggan. Dulu dia pun takut nak ambil stok banyak tapi sekarang dia dah berani order 2100 balang. Amacam?

Nak tahu kisah Nurul dengan lebih lanjut jom layan video ni..

Hidup ni pilihan.. Korang yang tentukan jalan mana yang korang nak pergi. Jadi buat pilihan dengan bijak sebab kami dah tak sanggup nak tengok korang struggle dalam bisnes. Haaa, siapa dekat sini nak kami bantu berjaya macam Nurul? Apa kata korang daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Khas Ejen yang akan berlangsung pada 27 Mac 2021 di → www.NakTarikPelanggan.com 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !