fbpx
blog najib asaddok

Soal Jawab Rumahtangga dan Bisnes

Soal Jawab Rumahtangga Dan Bisnes

Dalam sesi soal jawab, ada yang tanya saya macam mana saya maintain energy. Jawapannya adalah saya berada dalam circle suami saya, nak taknak saya kena maintain energy atau mungkin lebih dari Tuan Najib sendiri. 

Saya sebagai seorang isteri, ibu dan director perlu aktif sentiasa. Saya juga seorang anak, menantu, sahabat dan jiran. Jadi kita memang banyak benda kena fikir dan buat. 

Seboleh-bolehnya saya cuba happy kan semua orang ikut mana yang saya mampu. Yang kedua saya maintain energy dengan makanan. 

Point yang penting saya dapat ialah siapa nak jadi baik kena pegang dua benda iaitu kawan dan pemakanan. Itu lah yang saya buat untuk maintain energy. Contohnya dengan makan jamu dan ulam.

Kita kena cari jalan untuk bersemangat dan set mindset yang positif. Ingat ya kita yang kawal minda dan hati kita. Korang dapat sesuatu?

Saya juga dapat soalan berkenaan dengan pasangan yang curang. Korang pernah dengar tak, isteri diuji ketika susah dan suami diuji ketika senang. Pada saya dua jantina sama sahaja. 

Tak adil untuk kita kata suami diuji ketika senang sebab isteri juga diuji bila bekerja dan ada duit. Perkara paling penting kita kena kawal diri sendiri. 

Banyak lagi yang saya nak share dengan korang berdasarkan soalan yang saya terima daripada viewers di Sarapan Minda Momentum (SMM). Apa kata korang laungkan masa untuk tonton video yang saya berikan ni sampai habis..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu korang naikkan jualan bisnes. Jom bertindak sekarang dengan jadi yang terawal untuk rebut peluang pada 28 September 2021 dari kami di —> www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !