fbpx
blog najib asaddok

Miskin Atau Kaya, Kita Masih Hidup

Miskin Atau Kaya, Kita Masih Hidup

Hari ni saya nak share tentang miskin atau kaya, kita tetap hidup. Saya juga nak cerita bagaimana saya dengan Tuan Najib meneruskan hidup masa kita berdua tak ada apa-apa dulu.

Dan juga bagaimana kita suami isteri kekal rasa tenang dan bahagia. Kami berdua tak berangan sangat  cuma saya pernah fikir “kan best kalau hidup tak kena kejar sebab tak bayar kereta”. 

Alhamdulillah dengan apa yang kami ada sekarang, semua Allah kabulkan dan saya sebagai seorang isteri, sebahagian harta suami adalah harta kita dan anak-anak.

Tapi, saya mengajar diri supaya tidak berlebih-lebihan contohnya terlalu gembira, sedih, stress dalam apa jua perkara. 

Saya ajar diri saya begitu supaya bila Allah swt uji kita tak akan terlalu sedih atau sakit hati bila orang menyakitkan hati kita.

Masa saya susah dulu ujiannya selalu kena perli sama juga macam sekarang dah senang pun orang perli dan kecam. Saya sedar benda ni sebab kami pernah duduk di dua-dua tempat. 

Banyak lagi yang saya nak share dengan korang, boleh ke boleh luangkan masa untuk tonton video Sarapan Minda Momentum (RPM) yang saya berikan ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu korang naikkan jualan bisnes. Jom bertindak sekarang dengan jadi yang terawal untuk rebut peluang pada 28 September 2021 dari kami di —> www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !