fbpx
blog najib asaddok

“Siapa Najib ni? Saya tak kenal dia”…

Siapa Najib Asasddok Saya Tak Kenal Dia

Tu lah salah satu ayat yang terkeluar dari mulut Roshidayat atau lebih dikenali sebagai Kak Yat bila pertama kali nampak video Najib Asaddok di Facebook.Roshidayat Bt Hassan merupakan Founder kepada bisnes percetakan Proyatt. Perniagaan nya terletak di Alam Damai, Cheras.

Dulu, dia lebih selesa untuk buat bisnes secara offline dan tak pernah terfikir langsung nak cari pelanggan secara online. Tapi, Covid-19 dan PKP mengubah semuanya. Pada awal PKP dulu, dia hilang arah tuju.

Dia tak tahu apa jadi dengan bisnes percetakan nya. Bila dia down, hasil jualan nya juga down hampir 90%. Kedai tak boleh buka, pelanggan pulak tak ada. Macam mana nak ada sales? Dia betul betul buntu. 

Dia sangat risau tak boleh bayar hutang dan gaji pekerja. Sehingga lah satu hari, dia ternampak video Najib Asaddok di handphone masa tengah scroll Facebook. Dia tertanya tanya siapa Najib ni dan setelah membuat keputusan, dia mula mencuba nasib di Roket Pemasaran Momentum (RPM).

Dia rasa satu tamparan hebat bila join kelas, rasa diri dah hebat tapi rupanya banyak benda yang dia tak tahu. Bisnes nampak macam ok, tapi rupanya dia buat silap dalam banyak benda. Dia mula betulkan copywriting dan sedar dunia online dan offline sangat berbeza.

Pertama kali buat Facebook Live dia akui sangat menggigil, suara susah nak keluar. Satu permulaan yang susah bagi dirinya. Salah satu push factor untuk dia buat tindakan ialah disebabkan hutang yang banyak.

Selepas join RPM pada April 2020, dia terus mendaftar diri untuk join ARB. Bayangkan, dia sanggup gadaikan emas untuk join kelas. Dia berharap untuk dapat bimbingan yang cepat dan ada guru yang boleh tunjukkan dia jalan. 

Sekarang, banyak pencapaian yang Kak Yat dah capai dan antaranya walaupun online, dia terima pelbagai tempahan dari pelanggan. Dia dah ada 20 orang team yang membantu. Hasil jualan meningkat berkali ganda.

Tak ada masalah atau isu yang kita tak dapat selesaikan. Semuanya ada jalan asalkan kita berusaha dan buat tindakan untuk ubah semula masalah tu. Korang nak jadi salah satu yang kami bantu untuk naikkan sales dalam bisnes dan tarik ramai pelanggan? Jom dapatkan bantuan dan maklumat di www.TelegramNajib.com.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !