fbpx
blog najib asaddok

SIAPA KATA JADI SALES ADVISOR COWAY TAK BOLEH NAK BERJAYA, BOLEH CAPAI RM200K HINGGA RM300K MASA PKP NI PLAK? AMACAM??

Tahniah saya nak ucapkan kepada salah seorang student Advance Roket Bisnes kami yang telah berjaya pecahkan rekod dirinya sebagai Sales Advisor Coway. Lebih selesa dikenali dengan Ain Baha. Korang pun boleh tengok Facebook Page nya.


Apa berlaku sebenarnya boleh huru hara bulan ni sales masuk berdezupp Ain Baha ni eah? Tak ada perkara ajaib boleh berlaku melainkan beliau buat tindakan yang LUAR BIASA!Terkejut saya dapat berita daripada Ain yang beliau dah capai sales RM200,000 hingga RM300,000 bulan ni. Beliau kata nilai pencapai paling tinggi sepanjang jadi Sales Advisor untuk Jenama Coway.Alhamdulillah kami di Momentum Internet sangat berbanggan dengan HASIL yang luar biasa daripada Ain yang terpaksa BERAYA AWAL tahun ni. Amacam best ke best bila berniaga dengan ilmu dan guru yang Luar Biasa?


Sepanjang saya kenal Ain Baha ini, beliau seorang yang tak mudah putus asa. Terus berjuang untuk Big Why dia iaitu emak beliau. Beliau bagitau nak bantu mak RENOVATE rumah yang dah USANG dan ni lah IMPIAN paling besar beliau.


SebaK bila dengar jatuh dan BANGKIT Ain Baha dalam bisnes dan inilah saya nak beritahu pada anda, HERO sebenarnya ada dalam diri anda.


Cumanya adakah anda dah bersedia untuk di bantu dapat result macam AIN BAHA. Nak tanya sekali jer lagi dalam diri anda…..


Sedia or BERSEDIA?

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !