fbpx
blog najib asaddok

JUAL IKAN PATIN DALAM MASA 20 HARI JER DAH BOLEH RM90,000 SEBULAN. TIPULAAH!!Memang susah nak percaya, tapi nilah realitinya bila usahawab ada ILMU yang proven succes dan ada guru atau trainer yang guide bisnes seorang usahawan patin daripada Termerloh.


Tuan Badruzzaman bermula bisnes ikan patin ni pada tahun 2017 dulu hanya berharap dengan trafil Lebuhraya Pantai Timur untuk beli ikan patin beliau. Yelah bisnes harap orang singgah R&R Pantai Timur.


Kalau ada orang singgah, adalah sales. Kalau tak de singgah? Alamatnya ikan patin tu masak sendiri jerlah. Ada kenal orang yang buat bisnes macam ni?


Dulu beliau struggle buat bisnes, puas fikir macam-macam strategi untuk break sales bisnes RM10,000 sebulan. Tapi semua usaha tak menjadi dan hanya boleh capai RM9,000 jer sebulan.


Alhamdulillah berkat mula belajar di RPM Shah Alam pada Disember 2019 di Shah Alam. Mindset beliau terus berubah untuk menggerakkan bisnes ke tahap LUAR BIASA!


Beliau beritahu, keputusan untuk join RPM dan terus pergi ke program Platinum adalah 1 KEPUTUSAN yang betul. Sebab sebelum ini beliau telah bayar yuran KEBODOHAN RM1,000,000. Betul ke rugi macam ni?


Memang ni lah sebenarnya kerugian bila anda tak teruskan belajar dalam journey bersama dengan Master Trainer Tuan Najib Asaddok dan Team Momentum Internet.

Alhamdulillah syukur sekarang beliau dah mempunyai 100 ejen yang aktif dan membantu beliau capai jualan RM90,000 dalam masa 20 hari bulan May ni. Amacam?


Yang penting kat sini jangan berikan alasan disebabkan sedikit cabaran yang anda ada. Ramai anak murid di Momentum Internet buat perkara luar biasa dan mereka terpaksa dapat hasil yang tak pernah beliau dapat InshaAllah.

Anda bila lagi?

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !