fbpx

Sia – sia Bisnes dah 7 Tahun tapi Orang Tak Kenal

Puan Irma Bisnes Bakery

Saya percaya orang yang bersungguh-sungguh buat tindakan cari GURU dan ILMU dalam bisnes.. Dengan izin Allah SWT, dia pasti akan berjaya. 

Ye lah, siapa je yang nak buat bisnes tapi tak dapat untung? Semua orang mesti nak berjaya dan berikan yang terbaik untuk keluarga dan orang yang tersayang kan? tapi kalau tanpa bimbingan yang betul maka kita akan langgar dinding banyak kali. Anda nak ke jadi macam tu?

Ini yang berlaku pada student Platinum saya ni, Puan Irma binti Mohamad Hashim, Founder kepada My Sweet Bakery yang dah berniaga hampir 7 tahun tapi bisnes masih macam tu jer. Sales naik turun macam roller coaster dan paling sedih, pelanggan masih lagi tak kenal dia ni jalankan bisnes apa. 

Bila tengok orang lain boleh berjaya dalam bisnes bakery dia rasa kenapa dia tak boleh? Tak ada benda yang mustahil dalam dunia ni dan masih ada peluang untuk dia buat lebih baik.  Jadi dia cepat buat tindakan untuk belajar dengan Tuan Najib Asaddok sebab dia sedar banyak benda yang dia masih tak tahu terutama sekali cara yang betul untuk onlinekan bisnes melalui Facebook. 

Bermula daripada kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Jun 2020, dia rasa banyak benda yang dia tak tahu.. Ini membuatkan dia rasa nak belajar banyak lagi dan dia terus mengambil keputusan untuk join circle Platinum pada bulan Ogos 2020.

Nak ke nak tahu lepas dia join kelas apa yang dia dapat? Berbaloi ke duit yang dia laburkan untuk ILMU ni?

Alhamdulillah, selepas onlinekan bisnes dan kuasai teknik yang sifu ajar tentang Like Marketing, betulkan ayat COPYWRITING dan berikan lebih value kepada pelanggan. Puan Irma tak percaya bila dia berjaya buat sales RM78,000 pada bulan Oktober dan total sales sehingga bulan Oktober dah mencecah RM150,000. Hebat ke hebat?

Kalau dulu sales My Sweet Bakery stuck pada RM10,000 jer tapi sekarang dia bersyukur sangat bila dah ada peningkatan sales sehingga RM78,000. 

Anda yang pernah struggle bila sales STUCK bawah RM10,000 mesti sedih kan? Tak nak ke berjaya buat sales tinggi macam Puan Irma ni? Dia bisnes bakery je tapi Alhamdulillah sekarang dia dah ada team sendiri dan mampu berikan keselesaan buat orang yang tersayang. 

Masih belum terlambat untuk anda onlinekan bisnes, bukan susah pun nak buat bisnes online ni..Kalau Puan Irma boleh buat, anda pun boleh! Beri diri anda peluang untuk belajar dan kami bantu dalam kelas Onlinekan Bisnes Anda (OBA) Edisi Kuasai Facebook 2021 di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !