fbpx

Shah Pernah Dianggap Mat Rempit Yang Tiada Masa Depan

Shah-Pernah-Dianggap-Mat-Rempit-Yang-Tiada-Masa-Depan

Anak muda yang berumur 22 tahun ni merupakan stokis kepada produk makanan golden salted egg peyek . Pemilik nama Muhammad Shah Bakri Bin Abu Bakar ni mula untuk berjinak jinak dalam bisnes pada bulan Mac 2020. 

Dulu, dia selalu dianggap pemuda yang tiada masa depan. Orang pandang dia sebagai seorang mat rempit yang tak boleh berjaya. Duit memang bukan segalanya, tapi sekarang segalanya perlukan duit. Hal ni menjadi punca untuk dia nak tunjukkan dekat orang ramai dia boleh berjaya.

Dia ambil keputusan untuk jadi Ejen produk. Tak nak sia-sia kan masa yang ada dia ambil peluang upgrade ilmu tentang bisnes dan nak ada hala tuju yang betul. Dia berani kan diri join Roket Pemasaran Momentum (RPM) dengan yuran RM2. 

Alhamdulillah, bila dia mula upgrade ilmu dan pergi belajar banyak benda yang dia dapat. Pertama, bisnes ni bukan sekadar nak menjual. Kita kena bagi value dekat pelanggan kita . Dia juga belajar cara nak tarik pelanggan dengan betul. 

Hasil usaha yang konsisten dan buat je apa yang disuruh, sales dari zero naik ke RM1000. Satu permulaan yang sangat baik untuk nya.Peningkatan demi peningkatan dia dapat tengok dan sekarang, dia mampu raih sales lebih dari RM30,000.

Dari mula bisnes secara seorang, sekarang dia dah ada seramai 30 orang team Ejen dan Stokis. Dia rasa dia dah ada hala tuju yang lebih jelas dalam hidup. Tahniah Syah, semoga banyak lagi kejayaan yang akan Tuan capai pada masa akan datang.

Korang nak saya bimbing dan berikan tunjuk ajar yang betul dalam bisnes? Banyak ilmu dan cara yang saya nak bagi. Untuk dapatkan maklumat dan bantuan, dapatkan di www.TelegramNajib.com 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !