fbpx
blog najib asaddok

The Bilal Cipta Keunikan Jual Cincin Permata Guna Facebook Jer…

The-Bilal-Cipta-Keunikan-Jual-Cincin-Permata-Guna-Facebook-Jer

Orang ingat bisnes cincin permata ni tak boleh dionlinekan. Ye la, barang mahal siapa jer nak beli? Ini kan pulak harga cincin permata bukan seringgit dua. Boleh tahan juga satu cincin mencecah puluhan ribu ringgit. Tetapi kalau jumpa peminatnya, berapa harga letak pun pasti laris!

Muhammad bin Bilal Rajamdhan pemilik kepada The Bilal membuktikan bisnes cincin permata memang boleh dionlinekan dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan. 

Dia start bisnes The Bilal ni dengan modal RM70 jer.. Korang mesti terkejut kan? Hehehe sama la macam saya. 

Pada peringkat awal, Muhammad nak capai jualan RM10,000 sebulan pun payah.. Bukan tu jer, dia dah cuba iklan di Facebook pun tak dapat sambutan. Tertekan dengan keadaan ni, dia mula cari ILMU dan GURU. 

Amazing nya lepas dia buat tindakan join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) dia terus dapat buat jualan satu cincin bernilai RM10,000. 

Lebih dahsyat lagi dia berjaya buat sales cincin permata sebanyak RM69,600 dalam masa sehari. Itu pun dengan tunjuk gambar jer sebab dia jalankan bisnes ni 100% online. Hebat kan? 

Kejayaan yang dia dapat ini berkat dia buat tindakan yang betul untuk onlinekan bisnes, konsisten buat Facebook Ads dan give more value kepada pelanggan. 

Bagi Muhammad, tak payah pelik kalau sales bisnes boleh naik mendadak dengan cepat sebab semuanya datang daripada ilmu, keberkatan dan usaha yang berterusan untuk capai kejayaan. 

Bayangkan kalau dulu Muhammad tak buat tindakan yang betul untuk pergi belajar. Apa yang jadi? Mesti dia struggle untuk capai apa yang dia ada sekarang. 

Sebab tu kita kena beri peluang pada diri untuk upgrade ILMU dan cari GURU yang boleh guide kita dalam bisnes. 

Nak ke nak saya bantu anda naikkan jualan masa PKP ni macam Muhammad? Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan masa PKP ni. Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA di https://naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !