fbpx

Sedih! Nak Bawa Ibu Berjalan Pun Tak Mampu…

Tak mampu

Gara-gara hidup susah, wanita hebat ini buktikan dengan SPM pun boleh capai sales 6 angka..

Puan Atikah Zalani yang juga merupakan founder Rizka Butik ni dulu belajar setakat SPM je. Dengan faktor datang daripada keluarga yang susah, sejak kecil lagi dia rasa cemburu bila lihat orang boleh pergi bercuti sedangkan keluarga dia tidak, sebab tak mampu, jadi dia nekad untuk ceburi bisnes.

Siapa yang struggle sama macam Puan Atikah, mesti faham perasaan ni kann..

“Saya nak menjadi contoh untuk adik-adik saya supaya kami boleh ubah hidup” Itu antara sebab Puan Atyka nekad untuk berusaha lebih keras supaya menjadi inspirasi kepada orang lain.

Puan Atikah sentiasa fikir cara untuk bahagiakan, beri keselesaan pada orang yang tersayang dan utamakan mereka terlebih dahulu berbanding diri sendiri. Bayangkan ayah sendiri dah berpuluh tahun tak jejakkan kaki di Langkawi dan ibunya lagi sedih lansung tak pernah pergi.. Tak pernah pergi weh!

Bagi orang lain mungkin benda ni perkara kecil tapi tidak pada Puan Atikah, dapat bawa satu family pergi bercuti di Langkawi adalah satu pencapaian besar dalam hidup dia. Sebab dulu dia tak mampu.

Dan… dia happy sangat sebab sekarang dalam proses beli rumah untuk ibu bapa mertua dan diri sendiri, kata Puan Atyka “Alhamdulillah syukur sangat dapat beli rumah.. Satu demi satu rezeki Allah bagi”.

Alhamdulillah, sifu Najib dan kami Team Momentum tumpang gembira! Korang mesti rasa seronok kan…

Ada siapa nak jadi macam Puan Atikah? Bisnes jual kasut je tapi sekarang dah capai banyak impian dan beri keselesaan pada orang yang tersayang. Nak ke nak kalau kami nak berikan E-Book Strategi Capai RM10,000 Pertama dengan Menggunakan Facebook secara PERCUMA!

Klik link ni –> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !