PKPB Datang Tak Bagi Salam!

PKPB

Korang terkejut bila dapat info tentang PKPB dah muncul lagi? Fasa yang kedua dah datang.. Selangor dengan Sabah dah jalan PKPB!

Apa planing korang untuk selamatkan bisnes tu atau sebenarnya korang takda prepare apa-apa dalam bisnes.. Memang sengaja nak bunuh bisnes sendiri?

Mesti ramai antara peniaga sekarang yang tengah serabut apa nak buat, betul ker betul? Ramai jugak yang niaga ni struggle masa awal-awal Covid-19 muncul dulu.

Korang dah patut start ubah fikiran tu. Ubah segala yang korang rasa strategi pengalaman tu boleh bantu bisnes korang untuk grow. Kalau boleh, mesti dah lama korang dapat capai sales tinggi langit.

Ni bukan nak perli, tapi nak bagi sentapan sikit untuk korang tu biar buat tindakan. Manusia ni kalau tak bagi sentap, tak gerak. Meh sini baca point-point penting ni supaya korang dapat selamatkan bisnes daripada Covid-19 ni!

1.List perkara nak buat!

Yes, korang patut start fikir untuk list apa perkara nak buat dalam bisnes supaya bisnes tu masih lagi survive dan bukan not found!

Lagi bagus kalau korang buat ni dengan adanya ilmu. Bukan main agak-agak. Kalau agak-agak ni boleh bagi bisnes tu grow, ramai dah yang meniaga semua dapat RM10,000 setiap bulan tu..

Tapi dalam realitinya masih lagi struggle sebab tak gunakan peluang untuk UBAH bisnes tu!

2.Rebut peluang depan mata

Apa jenis peluang yang korang rasa benda tu EMAS untuk bisnes korang, itu yang korang kena ambil cepat-cepat.. Ehh kalau korang tak ambil EMAS tu, pasti orang lain yang nampak akan ambil dulu!

Agak-agak korang apa EMAS yang korang nampak untuk selamatkan bisnes korang yang tengah gunakan cara lama, cara 80-an sangat tu…

Ni nak bagitahu jawapan dengan maksud pada EMAS tu.. Jawpan dia ada pada next point ni!

3.Masuk Dunia Online

Kenapa perlu masuk dalam dunia online? Korang ni tak perasan ke waktu PKP awal masetu.. Dah berapa banyak bisnes dekat luar meninggal?

Sebab guna cara lama tu lah bisnes banyak terbunuh. Tapi cuba tengok apa yang jadi dekat bisnes Shopee, Lazada atau mana-mana yang dalam dunia online. Yes! Masih lagi relevan sampai sekarang!

Korang duduk dekat rumah masing-masing garu phone.

4.Kuatkan Brand Dalam Online

Time ni lah korang patut kuatkan lagi brand korang tu dalam dunia Online… Bagi yang masih lagi takda, cepat-cepat lah bina brand dalam dunia online tu!

Ni lah timing tepat untuk korang exposed giler-giler dalam dunia online. Kuatkan brand tu! Ehhh… jap jap, korang tak tahu ker macam mana nak kuatkan brand tu?

Macam ni, mulakan dengan bina content dalam Facebook Page tu.. Tapi make sure jangan cerita tentang produk jer manjang. Start untuk share value, share tips.. Dan paling kuat sekali untuk korang buat adalah LIVE!

Live dalam Facebook Page tu.. Sebab dalam Live tu ramai yang akan nampak brand korang dengan pantas. Ni faham ker faham ni?

5.Buat Sales Kaw-Kaw!

Dah tiba masa untuk korang buat sales kaw-kaw lepas korang dah sharing content dalam Facebook Page tu.

Tapi bukan dengan terus menjual.. Ada beberapa cara patut korang follow step-by-step supaya bisnes tu on track menghala ke jualan RM10,000 pertama korang tu.

Tak tahu ke caranya macam mana? Nak ke nak kalau korang boleh dapatkan step-by-step tu dengan nilai yang PERCUMA! Memang rugi ler kalau korang tak download, sebab korang sendiri ego dan bunuh bisnes tu sendiri.

Cepat meh download E-book tu dekat link ni —→ www.NakTarikPelanggan.com

Makesure lepas dapat E-book tu apply dalam bisnes, buat tindakan gila-gila. Kalau korang tak biasa lagi, jangan risau.

Bila korang buat tindakan yang luar dari kebiasaan, insyaAllah korang juga akan dapat capai benda yang korang tak pernah capai!

Tahniah dan terima kasih pada korang yang komited untuk dapatkan E-book tu sebabnya dah lebih daripada 35,000 orang yang dapatkan dan nak ubah bisnes mereka pergi next level!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !