fbpx
blog najib asaddok

Sebab itulah Andalusia Pilih Momentum Digital!

Kisah Inspirasi : Sebab itulah andalusia pilih

Sebab Itulah Andalusia Pilih Momentum Digital

“Nama saya Hjh. Riswana, founder Andalusia Travel & Tours Sdn. Bhd.”

Puan Hjh. Roswana berniaga sejak tahun 1963 sebagai peguam sehingga memulakan Andalusia Travel & Tours dalam tahun 2002. Pada masa itu,marketing lebih pada “Offline”.

Pada masa itu, Andalusia sampaikan pada orang ramai sama ada dalam tv, radio, surat khabar, banner dan banting. Orang memang tidak akan nampak “brand” Andalusia kalau tak buat semua ni.

Andalusia sangat selesa dengan marketing cara “offline” pada ketika itu.

Pada tahun 2020 berlaku fenomena dengan sosial media. Semua orang dah mula beralih kepada platform online yang founder sendiri kurang faham. Ada satu “trend” baru dari segi marketing. Orang bukan berada dalam offline sahaja, online juga ada. Kemudian, “market” pula berubah. 

Selama ini, kita fikirkan orang yang nak pergi umrah ni hanya untuk mereka yang dah pencen, mereka yang dah berusia 40-an ke atas. Sekarang ini, Andalusia nampak “market” ini juga ada dalam sosial media. 

Andalusia sudah agak terlewat dari segi “join” digital platform tapi “Better late than never”. Siapa sahaja yang tak nak join Digital Marketing memang satu kerugian besar.

Andalusia mula dengan offline marketing tetapi tidak bermaksud berada di situ sampai bila-bila.

Digital Marketing is the THING for now.

Sebab itulah Andalusia pilih pakar yang terbaik dalam Digital Marketing.

Kalau nak cari, kena betul-betul pakar dan faham apa market sesuatu business perlu serta memang ada ilmu marketing yang padat. Andalusia memang nak Momentum Digital bantu Andalusia kerana yakin Momentum Digital dapat menyelami business. 

Apabila faham dengan cara marketing Andalusia, barulah Momentum Digital dapat menyesuaikan dengan keperluan “target audience” Andalusia.

 

Di Momentum Digital, kami boleh bantu anda buat persediaan buat “content marketing”. Jangan pening dan risau, tekan je link di bawah ▼▼▼

https://www.momentumdigital.com.my/dma/  untuk dapatkan jalan penyelesaian. 

Kalau ada apa-apa kemusykilan tentang marketing, tanya je di ruangan komen FB di bawah. Dengan izin Allah, kami dapat berikan jawapan.

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !