fbpx
blog najib asaddok

Saya Nak Beri Anda URUS 3M

Saya-Nak-Beri-Anda-Urus-3M

Hari ni saya nak share dengan korang urus 3M tetapi ini bukan Lamborghini Urus tau. Ini adalah 3M yang kita perlu urus dengan baik supaya ada level kewangan yang bagus, kesihatan bagus dan level kekayaan dan keluarga bertambah baik. 

Manusia ni kalau nak ada focus dan tenaga yang bagus, badan ni kena paksa untuk bergerak dan exercise. Ini lah semua orang malas nak buat tetapi bagus untuk bagi kita kekuatan supaya boleh bangun awal dan laksanakan tugas sebagai peniaga.

Saya dapati ramai orang masih sangkut nak capai banyak benda, ada je cabaran dan masalah tak sudah-sudah.. Akhir sekali dia cakap “kenapa semua masalah ini pergi dekat aku je? Why me?”

Sebenarnya itu juga masalah saya dulu.. Jadi apakah 3M yang patut kita uruskan dengan baik? Baru lah korang boleh dapat Urus. Amacam?

Nombor satu yang saya nak share adalah berkaitan dengan masa. Bila kita ni berniaga, memang ada satu isu di mana kita tak ada bos atau orang yang paksa dan marah kita. Betul ke betul?

Kenapa saya cakap ini berkaitan dengan masa dan kenapa kita kena uruskan masa ni dengan baik? Saya percaya bila mindset kita ni dibetulkan insyaAllah dia akan jadi lebih baik.

Allah swt ni bagi setiap orang masa yang sama selama 24 jam cuma adakah kita gunakan dengan baik dan betul? Sehingga menyebabkan kita kufur nikmat. 

Sebab ini lah kita kena uruskan masa dengan baik.. Hargai masa yang Allah swt berikan kepada kita. Saya tak nak korang abaikan masa yang ada dengan buat perkara yang sia-sia. 

Yang paling penting bagaimana kita uruskan masa kita untuk tidur sebab ramai yang tak uruskan masa tidur dengan baik. Kalau masa tidur tak diurus maka nanti akan drag jauh masa nak bangun sehingga ada yang mengeluh tak cukup masa.

Korang nak ke nak saya terangkan M yang seterusnya? Ini penting untuk beri guidance pada korang supaya berjaya dalam hidup dan bisnes. Jom dengarkan next point saya dalam video Sarapan Minda Momentum ni. 

Saya faham ramai peniaga di luar sana masih struggle untuk capai target dalam bisnes, terutama sekali nak naikkan jualan semasa lockdown dan PKP ni..

Beri saya dan Team Momentum peluang kali ni untuk bantu korang sebab kami dah tak sanggup nak tengok korang terus struggle dalam bisnes.

Best ke best bila berjaya dalam bisnes korang akan ada kewangan yang bagus, dapat menyimpan setiap bulan dan dapat bahagiakan orang tersayang. 

Jom bertindak sekarang, tindakan korang penentu masa depan keluarga. Segera dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA.

Dapatkan info dan maklumat lanjut di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !