5 Cara Tawan Hati Pelanggan

5 Cara Tawan Hati Pelanggan

Hari ni saya nak bagi 5 cara, teknik dan pendekatan untuk meningkatkan sales dengan pegang atau tawan hati pelanggan. Korang ready ke ready ni?

Saya sendiri masih belajar dan saya rasa nak share teknik ni dengan korang bagaimana nak connect dan buat pelanggan rasa kita betul-betul nak tolong dia. 

Apa benda yang kita nak betulkan pertama sekali ialah connect dengan diri kita sendiri dulu sebelum kita dekatkan diri dengan pelanggan. Macam mana nak buat?

Kita tak akan mampu kenal orang kalau kita tak mampu nak kenal diri kita dahulu. Mulakan lah dengan bangun awal, connect betul-betul dengan Allah swt, jaga solat dan jangan berputus asa untuk berharap kepada Dia. Boleh ke boleh ni?

Bila kita connect dengan diri sendiri baru kita boleh ada connection dan boleh yakinkan pelanggan. 

Nombor dua ialah berkomunikasi dengan terus terang dan beradab. Kita kena sentiasa bersedia untuk mendengar, terbuka hati dan bercakap dengan intonasi yang betul. 

Banyak lagi saya nak share dengan korang. Nak ke nak saya kongsikan teknik yang lebih dahsyat untuk tawan hati pelanggan? Jom tonton video ni sampai habis..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan masa PKP ni. Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA di https://naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !