fbpx
blog najib asaddok

Sales Yang Dikejar Tak Naik, Masa Dengan Keluarga Juga Terabai

Nak jadi peniaga ni tak mudah. Banyak pengorbanan yang peniaga perlu hadapi. Nak berniaga perlukan kesabaran yang kuat sebab kita berniaga untuk jangka masa yang lama. Bukan hanya setahun dua. 

Norazlina Bt Ismail merupakan Dropship kepada beberapa branded handbags. Nama Facebook page untuk bisnes nya Luxs. Sebelum ni dia merupakan Admin Executive di sebuah company. 

Azlina akui banyak cabaran yang dia hadapi dalam bisnes. Antaranya sales stuck dan susah nak naik,tak tahu apa lagi cara nak naikkan bisnes. Disebabkan terlalu busy kerja sales, masa dengan keluarga terabai. Dia sangat sedih dan terkilan. 

Kesilapan terbesar dulu tak ada siapa yang bimbing tentang bisnes. Semuanya dia buat sendiri sebab ego. Ditanya bila mula nampak dan kenal Najib Asaddok, dia mula nampak di billboard pada awalnya. Dan mula join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada Julai 2021. Sebelum ni sales bisnes nya RM7000. 

Tiga perkara yang dia belajar dan dapat, buat tindakan cepat dari apa yang guru ajar. Selain itu, perlu berada dalam circle yang betul dan sentiasa konsisten buat sesuatu.

Alhamdulillah, dia mula nampak peningkatan yang berlaku. Sales naik hari demi hari dan naik ke RM32,400. Masa dengan keluarga mula teratur. Lebih membanggakan, dia menjadi Top Dropship dan dapat award Best Content Marketing. 


Dari Dropship yang biasa sehingga menjadi Top Dropship lepas dapatkan bimbingan. Anda Ejen, Stokis atau Dropship? Jom dapatkan bimbingan dalam kelas Roket Pemasaran Momentum Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !