fbpx
blog najib asaddok

Manisah Pernah Diuji Tak Ada Duit Sampai Terpaksa Makan Nasi Dengan Ikan Masin..

Manisah Pernah Diuji Tak Ada Duit Sampai Terpaksa Makan Nasi Dengan Ikan Masin..

Terdiam kami daripada Team Momentum bila dengar kisah ni…

Bayangkan.. Tak ada duit sampai terpaksa makan nasi berlauk ikan masin. Lebih sebak bila kena selongkar satu rumah untuk cari duit syiling sebab nak beli makanan. 

Ini yang pernah terjadi pada salah seorang peniaga yang kami bantu, Manisah binti Paiman atau lebih mesra dikenali sebagai Kak Manis yang kini berusia 38 tahun.

Kalau korang berada di tempat Kak Manis.. Mesti korang faham perasaan dia kan.. Sedih hanya Allah yang tahu.

Sebab kesusahan hidup ni juga la dia nekad untuk buat bisnes pakaian menggunakan brand Sweet Seventeen Collection. Pada mulanya dia ingat bisnes ni mudah, tapi sayangnya sepanjang 8 tahun bisnes, sales hanya cukup-cukup makan.

Sebab tak nak habiskan masa dan langgar dinding banyak kali, dia mula join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Julai 2021. Daripada kelas ni banyak yang dia belajar terutama sekali cara yang betul untuk onlinekan bisnes. 

Alhamdulillah, daripada sales yang sebelum ni hanya cukup-cukup makan naik ke RM6,000 kemudian RM10,000 sebulan. Yang terbaru sales selepas dia join Platinum dah mencecah RM15,000 sebulan. Amacam?

Kak Manis juga berkongsi antara benda betul yang dia buat adalah pergi belajar dan dapatkan bimbingan, trust the process dan konsisten buat Facebook Live. 

Siapa sangka, hasil tindakan yang betul. Sekarang dia tak hadapi lagi fasa tak duit nak makan, dia boleh menyimpan, follower di Facebook Page semakin meningkat dan dia dapat beri peluang pekerjaan pada orang lain. 

Korang yang baca ni mesti terinspirasi dengan kisah Kak Manis kan? Nak ke kami bantu korang capai kejayaan yang sama..

Ingat ya, kejayaan tak akan berlaku dalam sekelip mata, kita kena ada ilmu dan guru yang bimbing supaya kita tak membazir banyak masa untuk “try and error”.

Apa kata korang buat tindakan segera untuk daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.NakTarikPelanggan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !