fbpx
blog najib asaddok

Ersi Akui Terlalu Sibuk Kerja Sampai Tak Ada Masa Untuk Anak-Anak.

Ersi Akui Terlalu Sibuk Kerja Sampai Tak Ada Masa Untuk Anak-anak

Rata-rata ibu bapa sibuk bekerja sebab nak beri yang terbaik untuk anak-anak kan.. Mana ada ibu bapa yang sanggup besarkan anak-anak dalam keadaan serba kekurangan. 

Sama lah dengan peniaga yang kami bantu, Ersi Mariani binti Azman, dia bekerja keras untuk bagi keselesaan pada keluarga tapi tanpa dia sedar akibat terlalu sibuk kerja, dia tak ada masa untuk anak-anak.. 

“Dulu saya bekerja sebagai customer service dan banyak kena bertugas waktu malam.. Saya rasa terkilan bila tak dapat tengok anak membesar sepenuhnya dengan saya”, ujarnya. 

Ini lah sebab dia nekad buat bisnes dengan jadi Stokis produk Meeracle. Pada mulanya dia ingat mudah jer buat bisnes ni tapi rupa-rupanya dia silap.

Banyak yang dia tak tahu terutama sekali copywriting dan cara yang betul untuk tarik pelanggan. Tanpa membuang masa, dia terus join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) dan Advance Roket Bisnes (ARB).

Tak berhenti setakat tu, dia join circle Platinum pada bulan Julai 2021. Daripada sini banyak yang dia belajar antaranya Like Marketing, betulkan mindset dan kena konsisten buat Facebook Live

“Bestnya lepas pergi belajar ni saya baru tahu kenapa selama ni saya buat Facebook Ads tak menjadi”, ujarnya gembira. 

Alhamdulillah, sales daripada RM10,000 mula naik ke RM17,000 kemudian dia berjaya pecahkan RM30,000 sebulan. Amacam?

Sekarang win terbesar dia bukan dari segi sales jer, tapi dia juga ada masa yang lebih dengan anak-anak, dapat sewa rumah yang lebih selesa dan gembira dapat naik pangkat jadi Super Stokis Meeracle. 

Bayangkan apa yang jadi kalau dia tak bertindak untuk cari ilmu dan guru. Korang rasa dia dapat capai ke apa yang dia ada sekarang?

Nasib baik dia cepat bertindak.. Dia bukan jer dapat selamatkan bisnes, malah dapat beri yang terbaik untuk orang tersayang. 

Korang nak ke kami bantu berjaya macam Ersi? Apa kata buat tindakan segera dengan daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021. 

Boleh segera daftar di —> www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !