fbpx
blog najib asaddok

Bersyukur Dapat Beli Apa Yang Dia Nak Tanpa Perlu Minta Suami

Bersyukur Dapat Beli Apa Yang Dia Nak Tanpa Perlu Minta Suami

Siti Nazariah Mohd Nazri merupakan Master Stokis produk penawar berhenti ketagihan ketum/rokok dan dadah. Lokasi bisnes nya di Selayang, Selangor. Sebelum ni dia kerja sebagai Senior Executive di salah sebuah company. 

Bersyukur Dapat Beli Apa Yang Dia Nak Tanpa Perlu Minta Suami

Mulakan bisnes pada 2019, Nazariah akui begitu susah nak dapatkan pelanggan. Dia tak begitu konsisten sehingga tak banyak sales yang dia boleh buat. Sales pada masa tu berjaya dia buat sebulan hanya RM1000 lebih sahaja. 

Bila ditanya oleh Team Momentum apa yang menyebabkan nya susah nak dapatkan pelanggan, dia mengaku lambat bertindak dan begitu ego. Mudah sangat lari fokus dan bisnes dah susah nak konsisten dalam buat sesuatu. 

Bersyukur Dapat Beli Apa Yang Dia Nak Tanpa Perlu Minta Suami

Tak nak buat bisnes sekadar main-main, Nazariah mula dapatkan bimbingan dan tunjuk ajar dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada tahun 2021. Antara tiga perkara yang dia belajar, cara nak tarik pelanggan dengan betul, kenapa branding penting dalam bisnes dan cara kita magic number untuk capai apa yang kita nak target. 

Dan Alhamdulillah, dia mula nampak peningkatan selepas beberapa bulan dapatkan bimbingan. Sales mula naik dan lebih jelas dengan magic numbers yang dia ada.

Bukan itu sahaja, lifestyle Nazariah mula berubah dan dia gembira bila boleh beli apa yang dia nak tanpa perlu meminta dari suami.

Dia mampu sediakan keperluan dan kelengkapan yang selesa dekat keluarga dan anak-anak. Seronok bila tak perlu bagi duit dekat keluarga setiap bulan, tapi setiap minggu dia mampu bagi. Dahsyat sangat ni. Tahniah Nazariah. 

Dia juga mampu tebus kembali barang kemas yang digadai untuk join kelas masa awal-awal dulu. Ejen dan stokis juga mula bertambah. Nak tahu apa benda betul yang dia buat? Pertama sekali bagi pelanggan nampak dan sentiasa buat Facebook Live. Seterusnya, sentiasa share content dan video yang bagus dekat followers. 

Nampak kan bila kita ada tunjuk ajar yang betul dan bimbingan yang jelas, kita dapat buat dengan lebih baik lagi. Khas untuk peniaga yang merupakan suri rumah, wanita, Ejen, Stokis dan Dropship, ada sesuatu yang istimewa menanti anda. 

Nantikan pada 18 Disember 2021 ni dan dapatkan info di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !