fbpx

Struggle Sampai Terpaksa Pinjam Duit Mak, Wanita Ini Bangkit Buat Sales RM30,000 Sebulan!

Struggle Sampai Terpaksa Pinjam Duit Mak, Wanita Ini Bangkit Buat Sales RM30,000 Sebulan

Ramai usahawan dan peniaga yang dah lama berniaga alami tekanan dan ujian hebat bila berlakunya PKP sejak awal tahun lepas. Sedih bila struggle nak bayar gaji pekerja dan terpaksa berhutang untuk survive.

Korang ada ke kenal usahawan yang alami nasib macam ni? Sama la dengan peniaga yang kami sedang bantu, Citra Dewi binti Darwin yang merupakan Founder “Bunda Bakery”. 

“Saya terpaksa pinjam duit mak dan gadai emas untuk bayar komitmen gaji pekerja dan sewa kedai”, ujarnya sayu..

Struggle Sampai Terpaksa Pinjam Duit Mak, Wanita Ini Bangkit Buat Sales RM30,000 Sebulan!

Citra yang jalankan bisnes di Kuantan ni rasa sedih dan bengang sebab sebagai seorang anak, dia sepatutnya beri keselesaan pada emak tapi terbalik pula bila dia yang pinjam duit emak.

Kalau korang berada di tempat Citra ni mesti korang rasa benda yang sama kan? 

Tertekan dengan keadaan sales hanya cukup-cukup makan, dia bangkit untuk cari ilmu dan guru yang boleh bantu sebab dia tahu dengan adanya ilmu dia tak akan rugi dan langgar dinding banyak kali. 

Segalanya berubah selepas dia join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Februari 2020. Daripada kelas ni banyak yang dia belajar terutama sekali kena betulkan niat dan kuasai 4 kunci pemasaran online. 

Struggle Sampai Terpaksa Pinjam Duit Mak, Wanita Ini Bangkit Buat Sales RM30,000 Sebulan!

Hasilnya tak sampai setahun dia dapat naikkan jualan daripada RM8,000 naik ke RM10,000 sebulan dan lebih membanggakan baru-baru ni dia dah berjaya pecahkan RM30,000 sebulan. Amacam?

Menurut Citra, pencapaian atau win terbesar dia bukan setakat sales jer tapi dia juga dapat buka 2 cawangan baru, dapat tambah team dan gembira bila dapat bagi duit belanja pada keluarga di kampung..

Sekarang dia dapat langsaikan hutang yang ada dan bangga bila dah ada Ejen seramai 25 orang. Syukur Alhamdulillah.

Kalau korang nak tahu, benda betul yang dia buat ialah konsisten buat Facebook Live, tetapkan magic numbers dan give more value pada pelanggan. 

Nampak ke nampak, apa yang Citra buat dah mampu ubah nasib hidup dia yang sebelum ni hanya ada duit cukup-cukup makan jer..

Korang nak ke nak capai kejayaan yang sama? Siapa kat sini nak kami bantu seperti Citra?

Apa kata korang join group telegram untuk dapatkan info dan maklumat terkini di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !