fbpx
blog najib asaddok

Sales Meningkat Ke RM18,000 Sebulan Lepas Berjaya Tarik Ramai Follower

Sales Meningkat Ke RM18,000 Sebulan Lepas Berjaya Tarik Ramai Follower

“Sifu macam mana nak naikkan sales sebab sales saya stuck bawah RM10,000 sebulan?”

Ramai yang tanya saya soalan ni, tak tahu macam mana nak tarik follower, tak tahu macam mana nak onlinekan bisnes dengan betul dan stress bila sales tak capai target bulanan. 

Meh sini saya nak share sikit story salah seorang peniaga yang saya dah bantu, Roziana binti Mohed Rodhi yang merupakan Founder Sakana Snacks HQ. 

Dia start bisnes pada tahun 2015 dan dia cerita awal-awal bisnes dulu dia start bukan terus senang. Banyak cabaran yang dia dah lalui antaranya tak cukup modal, tak ada pekerja dan sales pada July 2021 hanya RM1,314.

Korang bayangkan sales cuma RM1,000 sebulan, mana cukup nak tampung kos perbelanjaan dan komitmen bulanan kan.. Kalau orang lain mungkin dah rasa nak give up tapi amazing nya Roziana ni teruskan juga bisnes. 

“Saya mula join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Ogos 2021 dan syukur banyak benda yang saya belajar terutama sekali 4 kunci pemasaran untuk buat orang nampak, kenal, suka dan percaya”, kata Roziana. 

Hasil dia buat tindakan yang betul, sales dan follower di Facebook mula meningkat. Kalau sebelum ni sales cuma RM1,000 sebulan, Alhamdulillah sekarang sales ke RM5,000 kemudian dia pecahkan sales RM18,000 sebulan.

Korang okay ke okay saya nak sambung cerita ni? Ni lagi best sebab saya nak cerita apa benda betul yang dia dah buat :

  1. Turunkan ego untuk cari ilmu dan guru
  2. Konsisten tarik ramai follower secara online
  3. Tetapkan berapa magic numbers nak capai
  4. Hormat guru dan pasangan 
  5. Buat jer!

Apa yang buat saya gembira bila Roziana kata, “Terima kasih Sifu dan Team Momentum sebab banyak ajar saya. Sebelum in semua saya buat sendiri, pakai langgar je tapi hasil ilmu yang Sifu berikan, saya tahu apa next step nak buat tanpa langgar dinding banyak kali”.

Orang yang dah lalui cabaran bisnes je tahu struggle nak terus sustain dan naikkan sales. Siapa setuju dengan saya?

Ye, nak senang ni bukan senang sebab tu saya nak korang berikan peluang pada saya untuk bantu dan guide korang dalam bisnes. Boleh ke boleh?

Jom dapatkan Program Roket Pemasaran Momentum ni bernilai RM499, kali ni kami nak taja anda belajar secara PERCUMA dan pastikan anda dapat buat duit, buat sales pantas. Daftar PERCUMA sekarang di —> www.naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !