fbpx
blog najib asaddok

Dikecam Teruk Punca Kamalia Berjaya Naikkan Sales 10x Ganda

Dikecam Teruk Punca Kamalia Berjaya Naikkan Sales 10x Ganda

Best ke best bila buat bisnes dapat income 5 angka sebulan, dapat penuhi keperluan family, dapat konsisten share rezeki dengan orang lain dan dapat bagi reward pada team sendiri. 

Bayangkan dalam masa beberapa bulan Kamalia Husin, Leader Thermomix berada dalam bimbingan kami, dia dapat naikkan sales daripada RM14,000 pergi ke RM80,000 sebulan. Syukur Alhamdulillah. 

Nak dipendekkan cerita, dia ni dulu 10 tahun jadi suri rumah, lepas tu ada la juga cuba nak buat bisnes hartanah tapi tak menjadi sebab PKP. Tak lama lepas tu dia cuba lagi dengan berniaga Thermomix. 

Kamalia kata, “Saya dulu serba tak kena.. Orang kecam, pandang rendah dan achievement yang saya dapat selama ni langsung tak dipandang”.

“Lama-lama saya rasa down, sering rasa rendah diri dan tak berani nak buat apa-apa..”, sambungnya lagi.

Ni yang kami pelik, suri rumah yang dulunya tak berani nak buat apa-apa, macam mana dia boleh buat sales 5 angka sebulan? 

Kamalia tukar kecaman yang dia terima dengan buat lebih baik dalam bisnes. Dia mula join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Februari 2021. Tak berhenti setakat tu, dia teruskan belajar dalam circle Platinum. 

Siapa sangka orang yang dikecam teruk dulu, kini dah berjaya buat jualan lebih 5 angka sebulan, dah ada lebih 76 orang Ejen dibawahnya dan personal saving semakin bertambah. 

“Terima kasih Tuan Najib dan Team Momentum, banyak beri tunjuk ajar terutama sekali dalam ilmu teknikal seperti Like Marketing, struktur copywriting dan kuatkan branding”, ujarnya gembira. 

Tahniah Kamalia, semoga berjaya dalam bisnes dan dapat bantu lebih ramai orang lagi lepas ni. 

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !