fbpx
blog najib asaddok

RPM Copywriting Jun 2021

RPM Copywriting Jun 2021

Saya faham cabaran masa PKP yang tak menentu menyebabkan ramai struggle. Ye la bisnes kadang-kadang boleh buka, lepas tu kena tutup. Kadang-kadang SOP ketat dan kadang-kadang SOP dilonggarkan..

Saya faham ramai sangat usahawan yang terpaksa menanggung kerugian, saya sendiri bersimpati bila nampak ada banyak bisnes yang tutup depan mata saya..

Bahaya kalau anda tak buat apa-apa tindakan sebab sales akan menurun, anda keluarkan banyak kos tetapi tak ada pulangan dan melebur, buat macam-macam tapi tak ada hasil dan dah buat macam-macam tapi tak ada hasil dan mungkin mengakibatkan anda terpaksa tutup bisnes anda. 

Kebimbingan saya adalah bisnes tak survive sehingga anda mengalami tekanan sebab tak ada jualan, modal anda melebur dan saya risau takut ramai yang bergaduh dengan pasangan dan mengecewakan ahli keluarga..

Apa kita nak buat? Macam mana nak hadapi situasi PKP yang mencabar ni? Adakah dah terlambat untuk kita selamatkan bisnes sekarang? Jawapannya tidak! 

Bisnes anda masih ada harapan, masih boleh diselamatkan dan terus survive sebab saya dan Team Momentum Internet bersolidariti untuk membantu ramai peniaga-peniaga di luar sana yang terkesan dengan PKP .

Jadi demi membantu para peniaga yang terkesan, saya nak jemput anda bersama-sama dalam bimbingan selama 30 hari iaitu dalam Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Copywriting Ayat Power yang akan bantu anda betulkan cara menulis copywriting dan tarik pelanggan. 

Terus terang saya katakan memang terlalu besar kos dan kalau nak ikutkan, nilai Kelas RPM yang kami bimbing 30 hari sepatutnya bernilai RM10,000.. Tapi atas dasar kami bersolidariti dengan peniaga-peniaga, saya biayai untuk anda dan anda hanya perlu keluarkan kos sebanyak RM10 je.

Saya buka kepada 1,000 orang peniaga dan usahawan yang terawal mendaftar dan anda berpeluang untuk dapatkan:

  1. Join kemuncak RPM pada 26 & 27 Jun 2021
  2. Kelas persediaan sebanyak 4 kali
  3. Anda akan dibimbing melalui telegram channel
  4. Kami berikan anda E-Book 10 Strategi Roketkan Sales
  5. 6 E-Book Copywriting Yang Buatkan Orang Rebut, Bukan Cabut secara PERCUMA!

Apa kata bertindak sekarang dan klik ni segera —> www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !