fbpx
blog najib asaddok

Kini Dilancarkan RPM Copywriting Ayat Power

RPM Nak Tarik Pelanggan Edisi Khas Copywriting Ayat Power

Adakah anda kenal mana-mana Peniaga, Usahawan, Founder, Ejen ataupun Stokis yang terkesan atau jatuh akibat Lockdown & PKP

Ramai peniaga dan usahawan yang berusaha untuk survive sekarang. Kedai sekejap boleh buka sekejap kena tutup, bisnes tak sama macam dulu, kena follow SOP yang sekejap longgar sekejap ketat.

Kalau dulu masa PKP 1.0, ada sebahagian daripada peniaga yang mampu lagi untuk survive dan teruskan bisnes yang ada, sekarang dah PKP 3.0, duit simpanan pun tinggal cukup cukup makan je.

Pelanggan dah tak ramai nak datang. Sales pulak dah tak ada. Ada yang sampai hilang punca pendapatan, dah tak tahu nak buat apa lagi..

Kedai terpaksa ditutup tapi sewa tetap kena bayar. Gaji pekerja tetap berjalan setiap bulan dan keluarga dekat rumah perlu diberi makan.

Buat Peniaga-Peniaga, Usahawan, Founder, Stokis, Ejen yang terkesan, orang luar yang kehilangan sumber pendapatan, saya faham perasaan anda. Tekanan demi tekanan buatkan anda tak mampu lagi nak fikir apa jalan keluar yang boleh anda buat.

Boleh ke beri keizinan saya dan Team Momentum bantu anda? Boleh ke beri diri anda peluang sekali ini?

Kini Dilancarkan Program Bimbingan 30 Hari dan Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan Edisi Khas Copywriting Ayat Power. Kami nak jemput anda untuk anda  dibimbing oleh saya dan Team Momentum Internet selama 30 hari. Program ni akan bermula dari 3hb Jun 2021 sehingga 3hb Julai 2021.

Apa yang anda dapat dalam sesi Bimbingan Selama 30 hari ini:

✔️ 4 Kelas Persediaan RPM

✔️Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan Edisi Copywriting Ayat Power 2 Hari

✔️Join Group Channel Telegram

✔️ Kelas Special ???

Anda akan belajar macam mana nak buat Copywriting Buat Pelanggan Rebut, Copywriting Buat Pelanggan Cepat Jatuh Hati dan Copywriting Buat Pelanggan Beli Berulang Kali.

Walau apa jua cabaran atau halangan ketika Lockdown & PKP kali ini, skill copywriting tetap bantu bisnes anda terus buat pelanggan rebut untuk membeli. Ini peluang yang terbaik untuk perbaiki copywriting.

Sepatutnya program ni bernilai RM10,000, tapi Momentum Internet biaya anda sebanyak RM9,990. Anda cuma laburkan RM20 sahaja untuk tempoh 30 hari sebagai tanda solidariti Momentum Internet kepada peniaga-peniaga yang terkesan diluar sana.

Lebih baik anda SEGERA dapatkan PELUANG untuk dapatkan Bimbingan 30 Hari dan Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan Edisi Khas Copywriting Ayat Power di

—> www.naktarikpelanggan.com

#rpmcopywriting2021

#solidaritipeniaga

#survivebisnespkp

#momentuminternet

#ORMnajibasaddok

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !