fbpx
blog najib asaddok

RPM 2020 Bantu Usahawan Lebih Meroket

JOHOR BAHRU : Program Roket Pemasaran Momentum atau lebih dikenali sebagai RPM tahun 2020 ni sekali lagi gegarkan usahawan-usahawan di Johor Bahru.


Program ni bertujuan untuk membantu usahawan untuk onlinekan bisnes mereka dengan cara yang mudah dan berkesan.


Speaker iaitu Pakar Pemasaran Online Tuan Najib Asaddok beritahu pada kesemua usahawan sangat lah rugi jika mereka tak mengambil kesempatan untuk tukar bisnes ke arah online.


Pengasas syarikat Momentum Internet Sdn Bhd, Najib Asaddok hadir ke Persada Johor Bahru pada tarikh 22/2 sempena program yang dijalankan iaitu RPM 2020 telah dibanjiri seramai lebih dari 1,500 usahawan Johor.


Tidak kira usahawan yang dah lama berniaga ataupun baru meniaga dalam mana-mana industri belajar cara pemasaran yang terkini dalam online.


Seramai 25 Juta penduduk Malaysia yang ada dalam dunia online. Trend pemasaran berubah , ekonomi berubah dan beri effect pada peniaga-peniaga kecil. Terlalu banyak kedai-kedai yang tutup di luar sana akibat daripada bisnes mereka tak ada siapa yang tahu wujudnya bisnes mereka.


Rugi jika tak ambil kesempatan ni untuk beritahu pada khalayak ramai tentang kewujudan sesuatu bisnes. Daripada selalu lebur duit, bazir tenaga dan masa lebih bagus untuk mereka tuntut ilmu dan dapatkan pengetahuan mengenai cara yang berkesan.


Beliau juga dapati ramai dikalangan usahawan sekarang silap cara pemasaran untuk pasarkan produk mereka.


Perkara ini bukan sahaja buatkan pelanggan mereka rimas, tapi paling kritikal buatkan pelanggan mereka cabut lari!


Dan disebabkan itu, program ini dianjurkan bagi memastikan mereka yang menggunakan platform online sebagai medium pemasaran bisnes dapat gunakan cara yang efektif dan berkesan.


Dengan permulaan program ini juga telah menghasilkan ramai usahawan menjadi jutawan hasil daripada bimbingan beliau.


RPM ini juga bukan sahaja di Johor Bahru, tapi bakal juga berlangsung di Shah Alam pada tarikh 29/2 sempena hujung bulan February.


Bagi mereka yang masih lagi tak tahu cara yang berkesan, mereka perlu dapatkan ilmu dan bimbingan daripada coach Tn Najib Asaddok boleh dapatkan di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !