fbpx
blog najib asaddok

Roket Pemasaran Momentum Edisi Khas Ejen

ejen

Kluang: Kelas Online Roket Pemasaran Momentun (RPM) Nak Tarik Pelanggan Edisi Khas Ejen telah berlangsung untuk usahawan yang khususnya merupakan Ejen, Stokis, Dropship dan juga Sales Advisor.


Seramai 3,000 usahawan yang bergelar Ejen, Stokis dan Dropship yang menghadiri program Najib Asaddok secara Online Zoom. Program Roket Pemasaran Momentum Nak Tarik Pelanggan kali ini berbeza disebabkan Najib Asaddok jalankan RPM Edisi Khas Ejen untuk usahawan yang MENJUAL PRODUK ORANG LAIN.Najib Asaddok sendiri kongsikan bagaimana strategi untuk onlinekan bisnes dengan menjual produk orang lain. Bukan founder jer boleh jadi jutawan. Ejen pun boleh jadi jutawan sekiranya mereka gunakan teknik dan strategi yang betul.


Program Roket Pemasaran Momentum Nak Tarik Pelanggan Edisi Khas Ejen ini adalah kali pertama dibuat. Tapi sambutan dari peserta yang menghadiri sangat-sangat dahsyat. Najib Asaddok sendiri rasakan energy yang peserta berikan sangat luar biasa.


Mereka memang betul-betul komited luangkan masa untuk belajar. InsyaAllah program RPM ini adalah permulaan bagi mereka usahawan ejen, stokis dan dropship untuk mulakan langkah baru mereka dengan ilmu yang diberikan oleh Najib Asaddok.Najib Asaddok sendiri nak sangat bantu usahawan bukan hanya founder sahaja boleh berjaya capai impian mereka. Tapi semua orang yang tergolong dalam lakukan bisnes juga Najib Asaddok nak mereka berjaya.

Program ini hanya berlangsung dari pagi hingga petang tetapi energy peserta yang hadir memang betul-betul power, walaupun secara online mereka semua betul-betul komited join.


Alhamdulillah semuanya dapat berjalan dengan lancar dan jayanya.Semoga dengan ilmu yang diberikan hari ini semua peserta dapat terapkan dan lakukan dengan jayanya dan ini baru permulaan untuk mereka semua.


Anda yang masih betul join atau perlukan bimbingan, jangan risau. Masih belum terlambat!! Anda boleh klik link ini untuk kami bantu anda –> http://www.nakbimbingan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !