fbpx
blog najib asaddok

Renee Akui Pernah Tak Ada Duit Sampai Terpaksa Catu Segala Perbelanjaan

Renee Akui Pernah Tak Ada Duit Sampai Terpaksa Catu Segala Perbelanjaan

Betul lah orang kata rezeki tak akan pernah salah alamat. Sebelum ni Che Farah Renee tak ada duit sampai terpaksa catu segala perbelanjaan. Bayangkan  hampir setahun tak bayar roadtax kereta dan hutang bank keliling pinggang. 

Kalau korang berada di tempat Renee ni apa yang korang rasa? Give up atau teruskan juga bisnes?

Kalau korang nak tahu Renee ni dah bisnes hampir 18 tahun tetapi peliknya dia tak ada duit simpanan yang tetap. Bengang dengan keadaan ni, dia nekad jalankan bisnes sebagai stokis pewarna rambut patuh syariah dengan lebih serius. 

Dia mula join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Mac 2021, siapa sangka daripada kelas RM10 yang dia join waktu tu, sales yang pada awalnya sendu mula naik ke RM17,000 sebulan. 

“Syukur Alhamdulillah, sebelum ni saya ada skeptikal untuk join kelas Najib Asaddok tetapi selepas join kelas baru nampak keihklasan Sifu dalam membimbing peniaga sehingga berjaya”, ujarnya yang kini berada dalam circle Platinum. 

Tipu lah kalau dalam bisnes ni dia tak berhadapan dengan cabaran tetapi dia pandang semua cabaran yang dia hadapi sebagai pembakar semangat untuk dia buat lebih baik. 

Menurut Renee, dia percaya untuk buat jer dan trust the process. Alhamdulillah daripada tak dapat menyimpan sekarang dah ada simpanan hampir RM70,000. 

Bukan tu jer, sales daripada bawah RM10,000 mula pecah ke RM17,000 kemudian naik RM22,000 dan sales paling tinggi selepas dia join Platinum dah mencecah RM66,000. Amacam? Hebat kan..

Korang mesti terinspirasi dengan pencapaian Renee ni kan? Benda betul yang dia buat ialah turunkan ego untuk cari ilmu dan guru, trust the process, konsisten buat Facebook Live, buat Like Marketing dan tak berhenti tanya feedback pelanggan. 

Bayangkan kalau dulu Renee tak buat tindakan yang betul untuk cari ilmu dan guru, korang rasa dia boleh capai ke apa yang dia ada sekarang ni?

Semua ni bermula dengan diri kita sendiri untuk bertindak ubah nasib keluarga, sampai bila nak terus berada ni tempat yang sama. Korang setuju?

Nak berjaya ni perlukan usaha dan tindakan. Jom daftar kelas RPM Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama yang bakal berlangsung pada 21 & 22 Ogos 2021 di —> www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !