fbpx
blog najib asaddok

Rahsia Restoren Temerloh Katering (PATINiers) MEROKET Dari 3 Cawangan Jadi 10 Cawangan.

Pernah dengar sabahat anda yang buat bisnes dengan fb ads dan buat tanpa ilmu, lepas tu hasilnya memang KELAUT?

Perkara yang sama berlaku pada General Manager Restoren Temerloh Katering (PATINiers), Tuan Khairul Jazam yang dulunya buat marketing gunakan fb tanpa ilmu.

Alhamdulillah titik perubahan bisnes restoren Tuan Khairul berubah apabila belajar ilmu “mengayat pelanggan” dengan menggunakan copywriting yang memukau pelanggan. Restoren beliau daripada 3 Cawangan bertambah sehingga hampir 10 Cawangan setakat ni dan ada 2 buah foodtruck.

Bisnes owner yang buat bisnes makanan sangat rugi bila tidak menguasai copywriting yang boleh menguasai emosi pelanggan. Semua ilmu ini tuan Khairul dapat bila berikan peluang pada diri untuk hadir belajar ke program Tuan Najib Asaddok.

Apa yang penting tuan Khairul cakap adalah jangan fikir banyak, buat sahaja apa yang Tuan Najib Asaddok ajar dalam siri program dan class beliau. Beliau beritahu semua orang menggunakan smartphone untuk dapatkan info.

Jadi kalau tak hadirkan bisnes kita dalam online, baik tak payah buat bisnes. Manusia lebih ramai di facebook berbanding di pasaraya dan di kedai-kedai. Rugi anda tak gunakan platform online ini untuk tarik lebih ramai pelanggan.

Hasil yang beliau dapat untuk tahun 2016 selepas bisnes di ONLINEKAN mencecah RM7Juta Setahun hanya bermula dengan menjual Ikan patin tempoyak yang super sedap!

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !