Norlen Hasilkan Sales Antara 5 Hingga 6 Angka Lepas Dapat Bimbingan Mentor Yang Betul.

‘Penting ke Penjenamaan dalam Bisnes ni, saya punya bisnes biasa je, boleh ke nama jenama saya panjang boleh ke?’

Soalan ini biasa kami terima di Momentum Internet dalam proses ‘Memandaikan’ usahawan-usahawan yang baru berjinak di dalam dunia bisnes. Bukan sekali, bahkan ratusan kali soalan diterima.

Tapi ini adalah komitmen yang kami berikan terutama Tuan Najib Asaddok dan Team Momentum Internet. Anda Wajib tahu, Pemilihan Jenama yang betul akan membantu bisnes anda bergerak lebih laju dan meroket dengan Izin Allah. InShaAllah.

Apa Buktinya? Ini kisah pelajar Momentum Internet. Puan Norlen Ahmad berusia 26 Tahun yang dulu hanya memiliki satu cawangan dan sekarang selepas di ‘Jerung’ oleh Tuan Najib Asaddok. LEENORA jenama bisnes sekarang telah berkembang kepada 3 Cawangan.

Apa dah berlaku ni?Macam ni. Sebelum Puan Norlen ke program Momentum Internet. Jenama yang di pilih terlalu panjang dan menyebabkan orang rasa tak percaya, orang rasa mcm biasa-biasa jer bisnes beliau.

Tuan Najib Asaddok betulkan branding dahulu iaitu dengan gunakan jenama LEENORA yang nampak lebih value dan lebih menyakinkan pelanggan. Kesan dari betulkan jenama sahaja pun menyebabkan pelanggan start mula kenal, pelanggan pula nak mohon untuk buka cawangan.

Apa yang lebih mengejutkan pula. Bila cawangan ketiga yang baru dibuka oleh beliau di lokasi masih tiada orang ramai, masih mampu menarik ‘trafik’ pelanggan yang ramai dan mencatat rekod 1000 helai pakaian terjual dalam masa 1 hari pada hari pembukaan cawangan ketiga di U12 Shah Alam.

Dulu beliau hanya mampu buat RM20,000 sebulan pada tahun 2017. Tapi melonjak naik ke RM80,000 sebulan hingga RM159,000pada bulan April 2018.

Anda ada sahabat yang dah lama bisnes dan masih ada masalah jenama dan tak dapat tarik ramai pelanggan? So, ini peluang anda untuk tunjukkan pada sahabat anda video ini, supaya terinspirasi dan beri harapan bisnes dia pun boleh grow tak kira berapa teruk keadaan semasa bisnes dia.

Semua orang layak diberi peluang kedua untuk growkan bisnes dia, naikkan jualan bisnes dia dan juga semua orang ada potensi untuk capai jualan sejuta pertama dalam bisnes dia.

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !