fbpx
blog najib asaddok

Pasangan Suami Isteri Tak Mampu Nak Masuk Kelas Tapi Berkat Kesungguhan, Akhirnya Berjaya Hasilkan Jualan RM75,000 Yang Pertama!

“Saya tak ada bajet lah nak pergi belajar”, jelas Tuan Muhammad dan Puan Ummi ketika ditanya bagaimana dia boleh jadi seperti hari ini.

 

Anda kenal usahawan yang selalu berikan alasan macam ni?

Banyak sangat alasan tak nak pergi belajar, pasangan suami isteri ni mula hanya dengan tengok Youtube Tuan Najib Asaddok dan Meroket bila buat keputusan untuk terus belajar dalam class untuk dapatkan kepastian.

Titik permulaan pasangan ini berubah apabila Tuan Muhammad dan Ummi ‘skodeng’ youtube Tuan Najib Asaddok. ‘Skodeng’ Youtube membuahkan hasil sebab bulan January 2018 menghasilkan jualan RM75,000!

Wow RM75,000 hanya dengan tengok youtube! Yelah betullah ni..Fast Action Fast Result. Inilah maksud yang selalu dikatakan oleh Tuan Najib bila Live dalam Najib Asaddok Group.

Tuan Muhammad dan juga Puan Ummi merupakan usahawan dalam bidang Kecantikan dibawah jenama Aydeer yang beroperasi dari Kluang, Johor.

Sales Aydeer bukan setakat itu berjaya dapatkan RM75,000, tapi berjaya konsisten meningkat sales secara Meroket sehingga May 2018 capai RM771,982 dalam masa lima bulan. Sikit lagi nak kami bantu capai RM1Juta Pertama mereka.

Muhammad bagitau, bila bisnes kita mesti berguru. Bukan di sekolah sahaja kene belajar untuk dapatkan ilmu tetapi dalam bisnes juga kene Wajib ada ilmu supaya tak terus melebur dan terkubur.

Masalah Tuan Muhammad & Ummi dahulu mereka tidak ada kepastian dalam mencorak strategi bisnes. Dan bila dah ada strategi siapa nak “Sahkan Betul”? Jangan terlalu lama sangat langgar dinding yang menyebabkan anda terus melebur..

Jangan ‘BERHENTI BELAJAR’ ni lah kata-kata nasihat Muhammad dan Ummi kepada usahawan yang dah lama bisnes dan baru nak mulakan bisnes.

Korang ada alasan lagi ke tak nak mulakan belajar?

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !