fbpx
blog najib asaddok

Pn Khasanah Tebus Kesilapan Lama Dengan Buat RM50K Sebulan

Pn Khasanah Tebus Kesilapan Lama Dengan Buat RM50K Sebulan

Setiap orang pasti tak lari daripada melakukan kesilapan, tak kira la sebesar mana pun, yang penting dia belajar daripada apa yang berlaku dan perbaiki untuk tidak melakukan kesilapan yang sama berulang kali. 

Ini lah yang terjadi kepada anak murid saya dalam circle Ultimate Plus, Pn Khasanah binte Khairi, Founder Halal Keto Switch Kitchen SG. Sebelum ni dia dah cuba macam-macam tapi bisnes tak menjadi..

Tersentuh hati saya bila dia cerita ibu bapanya sanggup gadai rumah untuk bantu Pn Khasanah buat bisnes dan bayar hutang yang ada. Ya Allah, macam ni sekali kasih sayang dan pengorbanan ibu bapa. 

Kalau korang berada di tempat Pn Khasanah sanggup ke korang terus hidup susah dan menyusahkan ibu bapa? Saya yakin semua orang yang beri yang terbaik untuk orang tersayang.

Ini juga antara sebab Pn Khasanah bangkit dan buat bisnes makanan kesihatan dengan lebih serius. Dia mula join kelas, dapatkan guidance yang betul, upgrade ilmu dan trust the process. 

Bayangkan daripada sales RM10,000 dia dapat pecahkan RM50,000 sebulan dan total keseluruhan jualan untuk bulan Januari sehingga September 2021 dan mencecah RM600,000. Hebat kan?

Saya dan Team Momentum bangga dan tumpang gembira dengan pencapaian Pn Khasanah, katanya, “Win saya setakat hari ni dapat selesaikan hutang dan saya dah dapatkan semula rumah ibu bapa yang saya gadaikan sebelum ni”.

Saya nampak ada potensi yang sangat besar dalam diri dia untuk pecahkan lagi jualan RM100,000. Doakan ya, semoga saya diberi kesihatan yang baik untuk terus bantu Pn Khasanah capai target 2021. 

Ada ke sesiapa dekat sini nak saya dan Team Momentum bantu? Saya serius nak bantu korang berjaya macam Pn Khasanah. Jom  dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA di www.naktarikpelanggan.com/fb-ads

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !