fbpx
blog najib asaddok

Market Tokow Di Matunggong, Sabah Tak Menang Tangan Gara-gara Onlinekan Bisnes

Market Tokow Di Matunggong, Sabah Tak Menang Tangan Gara-gara Onlinekan Bisnes

Alhamdulillah hari ni saya ada sesi Ultimate Personal Coaching (UPC) bersama student daripada Ultimate Plus dan banyak pencapaian yang membanggakan saya dengar.  

Di musim PKP dan lockdown ni saya juga faham ada di antara peniaga yang struggle nak tarik pelanggan dan naikkan sales. Apa yang memeranjatkan saya ialah ada anak murid saya dalam Ultimate Plus, Datin Cynthia dah berjaya buktikan PKP bukan penghalang.

Bayangkan bisnes Market Tokow di Matunggong, Sabah ni pada awalnya nak ditutup dah sebenarnya tetapi berkat dia onlinekan bisnes di Facebook, dia berjaya raih jualan tinggi dan survive sehingga ke hari ni.

Walaupun dia jalankan bisnes di kawasan pedalaman Matunggong, Sabah tetapi dia berjaya buat jualan daripada RM200,000 naik ke RM300,000 sebulan dan sekarang dia dah boleh buat RM730,000 sebulan. Hebat kan?

Saya nampak peningkatan dia memang sangat laju, selepas dia pergi belajar dan dapatkan bimbingan saya, sales dia konsisten naik. Datin Cynthia juga share dengan saya sekarang dia dah ada 56 rakan runcit. 

Masa mula-mula pergi belajar dulu Market Tokow ni hanya sebuah Mini Mart jer tapi sekarang dia dah kembangkan Market Tokow menjadi sebuah Supermarket sampai dia tak menang tangan layan pelanggan. 

Doakan ya, sales dia ni sikit lagi nak cecah RM1 Juta sebulan. Saya serius nak bantu dia capai impian dalam bisnes dan saya nak lihat lebih ramai lagi peniaga di luar sana dapat naikkan jualan dan bahagiakan orang tersayang. 

Korang mesti terinspirasi dengan kisah Datin Cynthia ni kan? Nak ke nak saya dah Team Momentum bimbing macam Datin Cynthia?

Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA di www.naktarikpelanggan.com/fb-ads

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !