Bisnes Kecantikan Di Gua Musang Mula Dikenali

Bisnes Kecantikan Di Gua Musang Mula Dikenali

Harini berlangsungnya sesi Ultimate Personal Coaching (UPC) bersama student Ultimate saya. Dan saya sangat bangga dengan salah seorang student yang berasal dari Gua Musang, Kelantan ni.

“ Ni semua sebab transform dari bisnes offline ke bisnes online”… Tu luahan dari Founder kepada Isha Faisha Beauty dalam sesi Ultimate Personal Coaching (UPC) tadi. 

Kalau dulu, bukan setakat tak reti nak onlinekan bisnes, dia tak tahu tentang teknologi dan device yang serba canggih ni semua. Semua nya hanya secara offline. Edar flyers dan hanya menunggu pelanggan untuk datang ke kedai.

Bercakap tentang logo dan brand untuk bisnes, dia memang zero knowledge tentang tu. Gambar produk pon tak pernah upload, lagi nak cakap pasal poster, hmm memang tak pernah wujud. Sebab dia memang tak tahu nak handle dengan dunia online ni. 

Sama juga macam peniaga lain, dia terjejas masa PKP ni. Suami nya yang paksa dia untuk belajar dan cari ilmu. 

Lepas buat tindakan untuk pergi belajar dan upgrade ilmu, sales untuk bulan Ogos ni, RM199,779 dan sales keseluruhan untuk tahun 2021 dari Januari sampai Ogos, dah capai RM1.8 Juta. 

Dulu bisnes ni orang tak jumpa kalau search kat Google, sekarang ramai dah mula nampak. Takkan nak jadi Founder not Found kan. Amacam, korang nak jadi macam ni? Best kan bila ada bimbingan dan tunjuk ajar yang betul. 

Saya nak bantu anda juga untuk hasilkan result macam orang orang hebat ni. Jom join channel group Telegram untuk tak terlepas sebarang info di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !