fbpx

Kedai Cermin Mata Mampu Survive Selepas Onlinekan Bisnes

Kedai Cermin Mata Mampu Survive Selepas Onlinekan Bisnes

Penularan wabak Covid-19 bukan sahaja mengakibatkan kematian malah menyebabkan hampir 70% rakyat Malaysia kehilangan punca pendapatan. 

Berkongsi pengalaman “jatuh” dalam bisnes, Mohd Amrie bin Manas yang berasal daripada Kelantan ini berkata dia menghadapi tekanan apabila kedai tidak dapat buka seperti biasa.

Bayangkan, jualan tak ada dan duit simpanan habis untuk bayar gaji dan sewa kedai.. Dia fikir macam mana nak survive sebab nak onlinekan bisnes pun dia tak tahu.

Sebenarnya dia dah kenal Tuan Najib Asaddok sejak 8 tahun lalu tetapi dia skeptikal untuk onlinekan bisnes sebab dia yakin mampu tarik pelanggan secara offline.

Tapi nasib tak menyebelahi bila kedai tak boleh buka akibat PKP. Masa ni lah dia mula join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Mac 2020. 

Tak berhenti setakat itu, dia teruskan journey ke Platinum dan seterusnya join circle Ultimate sebab nak di guide secara dekat dengan saya dan Team Momentum..

Alhamdulillah, usahanya membuahkan hasil apabila sales daripada RM30,000 mula naik ke RM50,000 dan sekarang dah mencecah RM100,000 sebulan. Amacam?

Menurut Amrie, hasil daripada tindakan yang betul untuk onlinekan bisnes, cari guru yang boleh bimbing dan konsisten buat Like Marketing.. Dia mampu ganti balik gelang emas isteri yang pernah digadaikan dan beli kereta impian..

Dia juga dah membuktikan bahawa kedai cermin mata boleh dionlinekan dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan.

Saya yakin korang juga boleh capai kejayaan yang sama sekiranya komited untuk selamatkan bisnes dan bertindak dari sekarang. Amrie ni dulu nak onlinekan bisnes pun tak tahu..

Namun dengan izin Allah swt dan keinginan yang tinggi untuk naikkan jualan bisnes, dia berjaya onlinekan kedai cermin matanya.

Saya dan Team Momentum serius nak bantu korang naikkan jualan bisnes. Jom bertindak sekarang dengan jadi yang terawal untuk rebut peluang pada 28 September 2021 dari kami di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !