fbpx
blog najib asaddok

Akibat Teruk Dikecam, Normah Cabar Diri Buat RM10K Sebulan

Akibat teruk dikecam, Normah cabar diri buat RM10K sebulan

Dalam hidup ni ada orang yang baik dan memberi galakan tetapi tak ramai.. Banyak yang suka menjatuhkan dan membawang di belakang..

Ini yang berlaku pada Normah binti Termiji yang berusia 43 tahun. Dia pernah dikecam teruk dan dihina sebab tak ada duit.. Ya Allah, sedihnya kalau kita berada di tempat dia..

Menurut Normah, “Masa tu suami sakit dan nak makan sup pun saya tak mampu beli.. Hanya boleh mengalirkan air mata je”.

Tipu lah kalau dia tak rasa nak berjaya dan hidup senang seperti kawan-kawan yang lain.. Tapi dia tak tahu nak mulakan dari mana, nak onlinekan bisnes pun dia tak tahu..

  1. Mula Cari Guru

Bengang dengan keadaan waktu tu dia terus cabar diri untuk cari ilmu dan guru. Dia tukarkan kecaman dan hinaan yang dia terima sebagai pembakar untuk berjaya..

Berbekalkan duit yang ada dia join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Jun 2021. Daripada kelas ni banyak yang dia belajar..

  1. Betulkan Mindset

Tak berhenti setakat tu, dia teruskan journey ke Platinum sebab nak terus dibimbing. Dia yakin untuk pergi lebih jauh dia perlukan guidance dan circle yang betul. Baru lah tak langgar dinding banyak kali..

Antara benda betul yang dia buat ialah betulkan mindset dan tetapkan niat untuk bantu lebih ramai orang. Bukan tu jer, dia terus gunakan ilmu yang dia belajar untuk tarik lebih ramai pelanggan membeli secara online. 

  1. Pecahkan sales RM10K sebulan

Siapa sangka selepas dia buat tindakan yang betul, sales daripada kosong sebelum join kelas terus naik ke RM8,900 kemudian RM10,000 dan sekarang dia dapat buat RM22,000 sebulan.

Nampak ke nampak, kejayaan tak terletak di tangan orang lain tapi di tangan kita sendiri. Memang pada mulanya kita akan selalu menangis dan berkecil hati dengan kecaman orang tapi lama kelamaan hati kita akan jadi kuat.  

Cuba bayangkan kalau Normah tak bertindak untuk pergi belajar, korang rasa dia capai ke apa yang dia ada sekarang? Dalam masa 3 bulan dia dapat pecahkan RM10,000. Hebat kan?

Saya faham ramai yang pernah lalui struggle yang sama macam Normah. Jangan give up sebab masih ada harapan untuk korang bangkit dan tutup mulut orang dengan kejayaan.

Nak ke nak kami daripada Team Momentum bantu? Jom bertindak dengan join kelas Kuasai Pemasaran Online (KPO) secara PERCUMA. Boleh dapatkan info dan maklumat lanjut di —> www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !