fbpx
blog najib asaddok

Tahniah Chef Tako! Kami Team Momentum Bangga Dengan Pencapaian Chef Tako.

Tahniah Chef Tako! Kami Team Momentum Bangga Dengan Pencapaian Chef Tako

Tatkala kebanyakan bisnes terpaksa “gulung tikar” sejak tersebarnya wabak Covid-19, ada satu bisnes yang menunjukkan pertumbuhan yang luar biasa. Siapa jer tak kenal Chef Tako yang kini dah ada Ejen dan Stokis seluruh Malaysia. 

Chef Tako ini diusahakan oleh dua sahabat baik, Hemrul Elmie Shahmir bin Ghazali dan Muhammad Misyael bin Abd Rama. Bayangkan mereka sekarang dah bantu 802 Ejen dan Stokis.

Siapa sangka sebelum sampai ke tahap ini, Chef Tako ni juga bermula daripada bawah sama seperti peniaga lain. Mereka dulu berniaga tepi jalan jer di Seksyen 7 Shah Alam dan sales waktu tu pernah dapat cuma RM5 sehari. 

Bayangkan kalau korang berada di tempat Chef Tako, dengan RM5 sehari macam mana nak terus survive? Macam mana nak bayar sewa dan gaji pekerja?

Tapi mereka tak  give up dan teruskan juga bisnes seperti biasa sebab mereka yakin bisnes Chef Tako ni boleh pergi lebih jauh. Masa ni lah mereka bertindak untuk join kelas RPM Finale pada tahun 2018. 

Alhamdulillah berkat tunjuk ajar Sifu dan Team Momentum, jualan yang pada mulanya sendu mula meningkat setiap bulan dan daripada stor kecil sekarang dah ada 2 kilang sendiri.

Lebih membanggakan bila jualan Ejen pada bulan Julai dah capai RM5 Juta dan jumlah jualan sepanjang bulan Januari sehingga Julai 2021 dah mencecah RM30 Juta! Memang bukan calang-calang ni. 

Tahniah Chef Tako! Kami daripada Team Momentum tumpang gembira dan doakan semoga Chef Tako dapat capai kejayaan yang lebih besar di masa yang akan datang. Aamiin.

Kami daripada Team Momentum yakin korang oleh juga berjaya macam Chef Tako. Jom daftar kelas RPM Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama Relive yang bakal berlangsung pada 4 & 5 September 2021. Daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !