Tak Sampai 5 Bulan Belajar, Normalati Berjaya Capai RM22,000 Sebulan

Tak sampai 5 bulan belajar, Normalati Berjaya Capai RM22K sebulan

Betul lah orang kata siapa yang berusaha pasti berjaya, terutama sekali bila niat berniaga untuk bantu keluarga dan ramai orang. InsyaAllah, proses nak capai kejayaan terasa lebih mudah.

Sebelum ni Normalati binti Haji Ismail dah buat banyak bisnes seperti keropk lekor, aiskrim dan kereta sewa tapi sayangnya semua tak menjadi. Lebih sedih bila bisnes homestay yang dijalankan juga tak menjadi sebab berlakunya Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Kalau korang berada di tempat Normalati ni mesti korang faham perasaan dia kan? Siapa jer tak frust bila semua bisnes yang dijalankan tak nampak hasil dan terkubur macam tu jer.

Tertekan dengan keadaan waktu tu, dia nekad jalankan bisnes sebagai Stokis produk kesihatan menggunakan brand Padanic dengan lebih serius. Dia terus bertindak untuk cari ilmu dengan join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Mac 2021. 

Jangan terkejut tau, Normalati ni tak sampai 5 bulan dia pergi belajar, dia dapat naikkan sales daripada RM9,000 ke 10,000 sebulan kemudian dia pecahkan jualan RM12,000 sebulan. Amacam?

Tak berhenti setakat itu, dia join circle Platinum dan pada bulan Julai 2021 dia berjaya pecahkan rekod baru dengan jualan sebanyak RM22,000. Memang amazing!

Menurut Normalati dia dapat pecahkan jualan 5 angka ni selepas dia pergi belajar, onlinekan bisnes di Facebook, betulkan mindset dan join circle yang betul. 

Hebat kan? Dalam masa beberapa bulan jer dia dapat pecahkan jualan yang tinggi. Kalau sebelum ni dia tak boleh menyimpan setiap bulan tetapi sekarang dengan izin Allah swt dia dapat konsisten bersedekah dan menyimpan setiap bulan.

Tahniah! kami daripada Team Momentum bangga dengan pencapaian Normalati, semoga terus komited untuk belajar dan capai kejayaan yang lebih besar di masa yang akan datang. InsyaAllah Aamiin. 

Sebab tu penting untuk kita ada guru dan ilmu supaya tak terus langgar dinding banyak kali dan paling penting kena ada niat yang betul untuk bantu ramai orang. Baru lah Allah murahkan rezeki kita. 

Korang dapat sesuatu? Saya tak sabar nak jumpa korang dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama.

Kelas ni berlangsung selama dua hari pada 23 & 24 Oktober 2021. Boleh cepat-cepat daftar di —-> www.NakTarikPelanggan.com

Jumpa nanti!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !